U Čačku sutra potpisivanje ugovora o izgradnji vidikovca na Kablaru

16
2517

ČAČAK – Čačak će sutra posetiti ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić. Tom prilikom ona i gradonačelnik Čačka Milun Todorović potpisaće ugovor o izgradnji vidikovca na Kablaru.

Takođe, biće potpisan i ugovor o nabavci ekološkog trimarana za plovidbu jezerom Međubršje.

Kako je Morava info ranije pisala, početni plato vidikovca biće smešten niz greben na 879 metara nadmorske visine.

U blizini gornjeg platoa grebena predvideti vizitorski centar u okviru koga je kafe i info pult.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNikad veće interesovanje za besplatnu pripremnu nastavu na FTN
Sledeći članakUmalo tragedija u Trbušanima: Vozio auto sa 2,33 promila alkohola u krvi i udario ženu koja je išla pored puta

16 KOMENTARA

 1. Prvo se valjda pravi temelj kuce..tj.dugo obecavano ciscenje jezera..pa na kraju krvov-vidikovac..a ovde kod nas sve naopako..bolje ista nego nista

 2. Joj Milka na kojoj planini si ti rasla i gde si sr..la? U kojoj vrzini, pa sad prodaješ pamet. Pogledajte malo, bar na slici, svet. Baksuzi glupi. Arhitekta Kg i Kaldrmaš bravo za komentare. Pozdravljam vas.

  • A šta se to vidi na slici? Žena je lepo pitala šta se dešava sa otpadnim vodama iz toaleta i šanka/kuhinje?Briga tebe za prirodu koja je milionima godina stvarala onu lepotu. Tvoj gazda je rešio da će Kablar biti još „lepši“ ako se betonira. Kafu mozeš da popiješ bilo gde , a jednom kada uništite prirodu povratka nema. Banda ste vi najobičnija. Neobrazovana,bahata i nekulturna.

 3. Problem je što o ovome niko ne pita ni građane ni struku. Kafić na vrhu Kablara je nešto što može napraviti puno problema. Recimo kuda će otpadne vode iz toaleta i kanalizacije ići? Kako iznositi smeće?

 4. Konačno da se uredi onaj prostor na Kablaru i da se privuče još veći broj turista. Jedva čekam da popijem kafu na vidikovcu. Bravo!

 5. Ovcar Banji drzava ulaze velike par(poreski obveznik ulaze) a jedinu korist ce imati Milunov tata i Cale Branaba ! Cacani probudite se ova lopovska vlast nista neradi za vas sve rade u interes njih i njihove dece, koliko su bahati govori samo cinjenica da je Gradonacelnik i sin stavio na listu odbornika za skupstinu Srbije !

  • Nije odbornik, polupismeni prestupniče iz Holandije, nego poslanik u skupštini Srbije. Ti osnovne stvari ne znaš. Važno je da znaš kako se šalju mrtvački sanduci roditeljima devojke koja je od tebe pobegla kao đavo od krsta kad je videla sa kakvom dijabolom ima posla.

   • Zamoljavam urednika da dozvoli odgovor a ne da moram vise puta da pisem. Botu ti prodajes maglu ! Sve to da je i istina sta ti pricas a nije ko vama dozvoljava da pljackate narod Srbije !

 6. Za čije novce i na čijoj zemlji grade projekte kome nikom na korist nisu? Umesto da se urede odeljenja u Bolnici npr, behatoni, ledovi i ovo priloženo, kome je od koristi? Bulevar 10 ni na vidiku nastavak radova, saobraćaj u gradu u kolapsu, a ti bi Milune mesta za selfi da gradiš? Sramota.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here