U četvrtak četvrti po redu memorijalni turnir “Dragan Cvetković Cvek“

1
389

ČAČAK – Košarkaški klub Mladost u četvrtak 6. februara organizuje četvrti memorijalni turnir “Dragan Cvetković Cvek“.

Turnir se igra u znak sećanja na velikog prijatelja i trenera tog kluba, koji je iznenada preminuo upravo tog datuma 2016. godine. Ovim memorijalnim turnirom KK Mladost čuva od zaborava lik i delo velikog čoveka i košarkaškog pregaoca koji je više od dve decenije proveo u klubu, ostavivši nemerljiv i neizbrisiv trag.

Suvišno je pričati kakav je to gubitak bio pre svega za porodicu, ali i naš klub. Zaista su retki ljudi kakav je bio Cvek. Bez njegovog košarkaškog i trenerskog dela Mladost svakako ne bi danas izgledala ovako. Ugradio je celog sebe u razvoj kluba i nesebično mu je darivao košarkaško umeće svakog dana. najmanje što klub može da učini je organizacija ovog memorijalnog turnira. Koristim priliku da se zahvalim našim prijateljskim klubovima Takovu, Borcu i Železničaru, koji su se i ove godine odazvali i učestvuju na turniru. Ujedno bih pozvao sve koji su poznavali Cveka da se u četvrtak družimo sa mladim košarkašima i još jednom se setimo našeg velikog druga – rekao je direktor KK Mladost Dobrilo Jojić.

Četvrti memorijalni turnir “Dragan Cvetković Cvek“ se igra u četvrtak 6. februara u novoj sali škole “1. novembar“.

U prvoj utakmici od 9:30 sastaju se mlađi pioniri Mladosti i Železničara, dok sat kasnije igraju Borac i OKK Takovo. Posle svečanog otvaranja turnira uslediće utakmice za treće, odnosno prvo mesto na turniru.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU jezeru Međuvršje ima 17 miliona kubika mulja, u pripremi projekat izmuljivanja
Sledeći članakNarodna stranka Čačak: Stara kolonija – nova afera

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here