U narednim danima i nedeljama veliko zapošljavanje zdravstvenih radnika u Čačku

8
5794

ČAČAK – Opšta bolnica Čačak i ovdašnji Dom zdravlja primiće u stalni radni odnos veliki broj lekara, medicinskih sestara i tehničara koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, najavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Zapošljavanje će biti sprovedeno po hitnom postupku u najskorijem periodu, a u radni odnos će, kako saznajemo, praktično biti primljeni svi medicinski radnici koji budu želeli da rade.

Ova mera sprovodi se u okviru rešenja Ministtarstva zdravlja.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU poslednja 24 sata u Srbiji 71 novi slučaj zaraze, ukupno 528
Sledeći članakKon: Situacija deset puta bolja nego u Italiji, epidemija pod kontrolom

8 KOMENTARA

 1. Zar je moguće da se i u ovoj situaciji prepucavate. Zemlja nam je pred kolapsom, ljudi su počeli da nam umiru od ove nemani a vi o Vučiću.
  Pustite čoveka da radi a zar bi trebalo da se skloni u mišiju rupu da bi vi bili zadovoljni. Zar mislite da mu sada nebi bilo lakše da nije na čelo ove naše Srbije, mislite da bi neko drugi mogao bolje.
  E DA VAM KAŽEM NE. I OSTAVITE SE PREPUCAVANJA SADA PA KAD SVE OVO PROĐE ONDA NAVALITE AKO PRETEKNEMO!!!

 2. Bravo i treba da se prime pa makar i na 3 meseca da nebi bilo ko u italiji. A dali će se primiti po političkoj liniji a zar i dosad nije bilo ko je vlado on je i primao. Tako to ide a vi i mi svi samo možemo da se ljutimo. Samo da znate da nisam član nijedne stranke nego samo objektivno pričam

 3. Svima je jasno da je partija angažovana dodatno.
  Nema izbora ali se glasovi obezbeđuju,oni sigirni.
  Znam sigirno da je zaposlen svet u obavezu uclanjavanja u stranku.

 4. Ne zaboravite i nemedicinsko osoblje čistačice,vozaci tehnicko osoblje i naravno zdravstveni radnici svi zajedno su tim jedni bez drugih NE MOGU

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here