U narednim danima radovi na nekoliko gradskih ulica, izmenjen režim saobraćaja

0
1040

ČAČAK – Javno preduzeće “Gradac“ obavestilo je javnost da se u narednih nekoliko dana očekuju radovi na nekoliko ulica u gradskom jezgru, zbog čega će saobraćaj biti usporen ili preusmeravan na druge saobraćajnice.

U subotu, 5. novembra, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenja šahte na raskrsnici ulica Gospodar Jovanova i Karađorđeva u periodu od 8 do 12 sati. Planirani radovi izvodiće se sa naizmeničnim propuštanjem saobraćaja regulisanim od strane radnika sa zastavicama uz obustavu saobraćaja u Karađorđevoj ulici iz Gospodar Jovanove.

U ponedeljak, 7. novembra, u okviru radova na nastavku izgradnje Bulevara vojvode Putnika, izvodiće se radovi na raskrsnici ulica Železničke I Lomine sa izmenjenim režimom saobraćaja.

Izmena režima obuhvata obustavu saobraćaja u Lominoj ulici u zoni raskrsnice sa Železničkom ulicom, zatim zabranu skretanja vozila iz Železničke ulice u Lominu, kao i skretanja iz Bulevara vojvode Putnika u Železničku ulicu.

Obilazak zone radova iz Lomine ulice odvijaće se ulicama Hajduk Veljkovom i Kuželjevom, odnosno Železničkom i Bulevarom iz suprotnog smera.

Navedena izmena režima saobraćaja biće na snazi do jutarnjih časova u četvrtak 10. novembra.

Izvor: Morava info

Prethodni članakGlišić pred meč sa Partizanom: Da odigramo iznad naših mogućnosti, pa šta bude
Sledeći članakPioniri čačanske košarke: Braća Dragić i Gradimir Jovanović

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here