U toku izgradnja sportskog terena u Miokovcima

15
1144

ČAČAK – U Miokovcima je urađen sportski teren za najmlađe meštane ovog čačanskog sela, a u toku je i postavljanje javne rasvete u delu saobraćajnice pored igrališta.

Prema rečima gradonačelnika Miluna Todorovića, teren je napravljen nakon zahteva žitelja Miokovaca koji je u Gradsku upravu stigao pre godinu dana.

  • Očekuje nas dograđivanje terena, uređenje saobraćajnice pored, koja je veoma frekventa kako bi sva deca bila bezbedna, a u ovom delu srla ih ima oko 40, što je velika radost. Izgradnja terena je investicija iz budžeta grada, koja je koštala dva i po miliona dinara, potrebno je još milion i po za dograđivanje, mobilijar i rasvetu, tako da će čitava investicija vredeti oko četiri miliona dinara, kada se kompletira, u narednih desetak dana. U ovom delu saobraćajnice, pored terena, završili smo javnu rasvetu, u koju je uloženo milion i po dinara, a ovaj put bi trebalo uskoro potpuno da bude rekonstruisan – rekao je Todorović.

U ovom delu Miokovaca, zaseoku Lazovići, uz saobraćajnicu se nalazi 47 domaćinstava, koja se uglavnom bave voćarstvom i povrtartstvom, i kojima je putna infrastruktura, od vitalnog značaja, kako sami kažu.

  • Put pored mog domaćinstva nedavno je urađen put, a ranije nikada nije postojao. Čekali smo 20 godina, zajedno sa bratom i svojim sinovima bavim se voćarstvom. Od toga živimo, ko će da nam dođe ako nemamo asfalt, tako da nam znači mnogo – kaže Dragan Petrović iz Miokovaca.

Izvor: Morava info

Prethodni članakTurneja “Slobodne zone“ u Umetničkoj galeriji “Nadežda Petrović“, biće prikazano sedam filmova
Sledeći članakPlanska isključenja za ponedeljak, 13. maj

15 KOMENTARA

  1. E, moj Lazo ako si pametan ove godine kajsiju im plati 15din.kad već znaju pojedini da laju a uostalom što nisu traktore i motokultivatore držali pod ključem već na otvorenom. Puna podrška za Kralja kajsije

  2. Ja sam tatu poslao i mnogo je divno bilo a slikao se nisam jer nisam fotogenican i svi moji iz kuce su bili i zato komsije drage znate kome glas da date a ako ne znate dovoljno je samo reci jedan je Milun Todorovic i za okruzi broj 1

    • Al će da bude plakanja u štabu fake naprednjaka kad ih Bisenić i Srbija protiv nasilja prešišaju na izborima. Kako će onda u koaliciju?

  3. Miokovci rodno selo moje majke sve praznije i praznije uskoro nece ni biti autobuske linije to je zahvala gradske uprave, dodju pred izbore i obecaju med i mleko pa posle toga ih nema do sledecih izbora !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here