U vreme najvećih gužvi zatvaraju autoput Ljig – Preljina!

3
1369

ČAČAK – U petak se zatvara deonica autoputa Ljig-Preljina da bi se izvršilo spajanje s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca, piše danas beogradska štampa.

Najavljeno je da će 18. avgusta biti otvoren kompletan autoput od Obrenovca do Čačka.

Pošto se ova deonica zatvara u trenutku kada je i smena turista u Crnoj Gori i Sabor trubača u Guči, nadležni upozoravaju vozače da zbog ogromne frekvencije vozila na Ibarskoj magistrali svi koji kreću u ovom pravcu mogu očekivati duže putovanje.

U Upravi saobraćajne policije tvrde da će se truditi da budu što namnje gužve na putevima ovog vikenda, navode mediji.

Sve raspoložive snage biće na terenu, podići ćemo i helikopter ako treba. Međutim deonica Ljig – Preljina zatvara se i to će neminovno usloviti velike gužve ovog vikenda. Imamo Sabor trubača u Guči, a uz to i smenu turista u Crnoj Gori, što je ogromna frekvencija vozila za Ibarsku magistralu. Zbog svega toga je uz sav naš rad neophodno da vozači budu maksimalno oprezni i strpljivi – rekao je izvor iz Uprave saobraćajne policije.

Izvor: Agencije

Prethodni članakNebojša Dugalić dobitnik nagrade “Mija Aleksić – Biti glumac“
Sledeći članakU četvrtak besplatno noćno kupanje na gradskim bazenima

3 KOMENTARA

  1. Ovo je za svaku osudu! Vlast nema odgovornost prema narodu! Zar je potrebno 10 dana da se uklone betonski elementi i ugradi par metara zastitne ograde u Dicima??? Sramota!!!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here