Ujedinjeni protiv kovida povodom dodele “Hipokratove medalje“ Vučiću: Ima kolega ogrezlih u poltronstvu

5
322
Foto: Predsedništvo Srbije/Dimitrije Goll

U vremenu bez samilosti, u našem društvu bezosećajnosti, potpuno razbijenom u paramparčad, postaje sasvim normalno da jedno strukovno udruženje dodeljuje medalju jednom političaru, navodi se u saopštenju Ujedinjenih protiv kovida (UPK).

UKP je reagovao nakon što je Društvo lekara Vojvodine dodelilo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću “Hipokratovu medalju“ za, kako je navedeno, zasluge u unapređenju zdravstva, kao i za poseban lični angažman na poboljšanju uslova rada u zdravstvenim ustanovama širom zemlje, saopšteno je danas iz kancelarije predsednika.

S obzirom na epidemiološku situaciju, a radi izbegavanja novih konfrontacija u našem duboko podeljenom društvu, UPK se već dugo ne oglašava, ali ovakav čin je stavljanje soli na ranu naseg esnafa, i može ukazati na to da ima kolega ogrezlih u poltronstvu koje žive oportunizam. Možda je upravo tu negde tajna zašto su nam liste čekanja tako duge, zašto se pacijenti šetaju od jedne do druge ustanove, često bez adekvatne usluge, zašto je kod nas za sve potrebna veza, i zašto o svemu ćuti Lekarska komora Srbije, koja koristeći novac svojih kolega, a usput štiteći nereagovanjem razne “nestoroviće“ u zdravstvu, i dalje ne formira Fond za pomoć deci preminulih lekara. Trebalo bi da imate makar malo stida, kolege iz Društva lekara Vojvodine – navodi se u saopštenju UPK-a.

Kako dodaju, naredni laureat bi trebalo da vam bude neki bankomat.

Dodelite mu medalju zato što vam je dao vaše pare. On vas bar neće učiti kako da radite svoj posao – navode iz Ujedinjenih protiv kovida.

Izvor: Danas

Prethodni članakDvadesetčetvorogodišnjak vozio pod dejstvom kokaina, zaustavljen u Atenici
Sledeći članakU petak na gradskoj plaži treće izdanje Sajma vina “West Wine Fest“

5 KOMENTARA

  1. Udruženje proktologa treba da mu dodeli orden, potrebni su nadljudski napori da se izdrži toliko uvlačenje tamo gde se pošten svet ne bi uvlačio.

  2. Jok, dodeliće onima koji su sve vreme žmureli, bili po raznim TV, mudrovali i sejali paniku i defetizam. G-din Ptedsednik se maksimalno angažovao da ovu pošast što bezbolnije prebrodimo. Svega smo imali i sa medicinske i sa strane redovnog života. Treba samo razmisliti i biti pošten. Ništa drugo.

    • Botovi mogao je i Milun da dobije orden on je taj koji je 2020 juna meseca pred izbore pobedio koronu, sto je posle toga 1000 ljudi iz Moravickog okrugla nikom nista ! Unistili ste vi i lopovi pre vas zdravstvo Srbije !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here