“Ujedinjeni za pobedu Srbije“ zadovoljni izbornim rezultatom u Čačku: Dobar temelj za buduće izbore

17
814

ČAČAK – Predstavnici koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije“ u Čačku izrazili su zadovoljstvo izbornim rezultatima u gradu.

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke dr Aleksandar Radojević rekao je da je zadovoljstvo toliko veće ukoliko se uzme u obzir činjenica da je vladajuća koalicija u Čačku osvojila više od 5.000 glasova manje nego pre nepune dve godine.

U situaciji kada su potpuno sami vršili vlast i kada su sami bili šefovi grada dozvolili su sebi da njihovi članovi, osnivači stranke cepaju članske karte, da iz stranke izlaze pošteni, rezignirani članovi SNS. Dozvolili su sebi da izgube preko 5.000 glasova, tako da je to za nas, u uslovima u kojima smo učestvovali na ovim izborima, rezultat kojim sam ja lično zadovoljan. Taj rezultat nam garantuje da možemo da pravimo priču za neke naredne izbore – navodi dr Radojević.

Profesor Dragan Brajović, poverenik Stranke slobode i pravde (SSP) ponovio je da su izborni bili neravnopravni.

Ostvareni rezultat u takvim uslovima je korektan i predstavlja temelj za neku budućnost i za politički rad na lokalnom nivou – istakao je Brajović.

Čef čačanskih demokrata Darko Mlađenović izjavio je da su rezultati parlamentarnih izbora pokazali da su u Čačku neophodni vanredni lokalni izbori.

On je ocenio da je “režim uzdrman“ i da je svima jasno da lokalne skupštine ne odražavaju pravo stanje stvari i političku volju građana.

Lista “Ujedinjenjeni za pobedu Srbije“ u Čačku je osvojila 7.833 glasa (13,36%), dok je njihov predsednički kandidat dobio 10.764 glasa, odnosno za njega je glasalo 18,34 odsto Čačana izašlih na izbore.

Izvor: Morava info

Prethodni članakObjavljene nove cene goriva za narednih sedam dana
Sledeći članakDr Dabić formirao tim najbližih saradnika u rukovodstvu bolnice u Čačku

17 KOMENTARA

  • Kosta najvise glasova ima zuto crno crvena koalicija sa mnogo udruzenja. Pola izbornog listica su imena stranaka i udruzenja na broju jedan…prosta matematika- uzmem prisipetlju od stranke koja mozda dobaci 1.% i odmah sam dobar 2%…za nepismene sns botove objasnjenje kako 2%, pa manje 1 i vise 1 dobije se 2%vise…kada sns izadje sam na izbore i kada se oslobodi medijski mrak i zabrani funkcionerska kampanja l zabrani se teror pozivanja i pritisaka na birace e tada je verodostojan izborni rezultat…ps pozdrav za Kostu i odgovor na prosto pitanje…

 1. Dr.ma vam se kavez botovi pa pisete li pisete komentare…sta kazete ,,naucnici“ da se stara vlast ne vrsti??? Pa stari rezim je bio na vlasti do 2000-te pa opet komunjare u sps sa zutima na vlasti…pa nas vucko laga da se bori protiv bivseg rezima i dodje na vlast i sps i zute najgore dovefe na vlast i svi preletaci postadose funkcioneri…a izvorni sns rastera ili napustise videvsi za koga su se borili… Ps pisite pisite jer vam trne usi zbog slabog rezultata u gradu.

 2. Trifunović pravi nekakve klanove, hoće da sačuva fotelju po svaku cenu. Postoji li mogućnost da ako ga naprednjaci napujdaju da on predje kod vas?

 3. Omlatice vas Milun kao beba zvezcku 2024. Svi se nadamo da ce hteti da uzme jos jeda mandat.
  Nemate sanse, samo mozete sa kukate i analizirate.

 4. Svašta se ovde može pročitati. Npr. Režim uzdrman. A dobio najviše glasova. Oni na jednoj a ostala bilumenta na drugoj strani. Ne razumem tu matematiku.

 5. Zadovoljni neuspehom snsa, sta reci vise. Po stoti put vam treba ponoviti, glas protiv snsa nije i glas za vas, na lokalnim izborima zajedno cenzus ne bi ste presli. Gomila iskomprovitovanih likova, preletaca, bez ikakve ideje…

 6. Gospodo draga dokle god analizirate druge a ne sebe,dotle ce i tri puta manje glasova na svakoj izbornoj listi biti Vase zadovoljstvo.Sta tebe doktore briga sto Potom koji je sve dobio od stranke cepa clanske karte onih clanova koje nije ni podelio a Billi su clanovi samo u njegovoj glavi jer su uclanjeni fiktivno bez svog pristanka.Jos nesto vas trojica vise nikad nećete zajedno držati konferencije za novinare jer to sto vi zagovarati vise ne postoji.

 7. Sns mora da održi članstvo, na svaki način to je prioritet.
  Mora sada da se sva pažnja usmeri na članstvo i aktiviste, da ne bude sudbina DS-a. Gde ovi da dodju opet, strašno.
  Članstvo je prioritet, treba ispoštovati ljude i obećanja.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here