Dr Dabić formirao tim najbližih saradnika u rukovodstvu bolnice u Čačku

10
6775

ČAČAK – Direktor Opšte bolnice dr Dejan Dabić odabrao je tim najbližih saradnika u rukovodstvu ove zdravstvene ustanove.

Bolnica će imati zamenika direktora i tri pomoćnika.

Zamenik direktora biće dr Biljana Kočović specijalista urgentne medicine.

Pomoćnik direktora za internistički sektor biće dr Dušica Šuluburić, specijalista interne medicine i supspecijalista endokrinologije, za hirurški sektor primarijus dr Ivan Kostić, a za sektor podrške dr Biljana Vučetić, specijalista radiologije.

To su saradnici koje sam ja odabrao i za koje se nadam da ćemo svi zajedno uspeti nešto da promenimo, odnosno da poboljšamo – kaže dr Dabić.

Izvor: Morava info

Prethodni članak“Ujedinjeni za pobedu Srbije“ zadovoljni izbornim rezultatom u Čačku: Dobar temelj za buduće izbore
Sledeći članakDeo šireg centra grada danas dva sata bez struje

10 KOMENTARA

  1. dr B. Vučetić je osoba visokih ljudskih i stručnih kvaliteta pa se nadam da će imati uticaja na ostale u ovom timu, vreme za poboljšanje funkcionisanja bolnice je istrošeno prethodnih godina pa se neke stvari moraju menjati odmah

  2. Doktore zelim Vam uspeh u radu i molim Vas da onu mladost med osoblje koje je bilo u kovid odelenjima i pod ugovorom ako vec niste primili za stalno da ih resenjima za stalno nagradite za borbu za svakog pacijenta koji su pokazali… 14 dana na intezivnoj i 8 dana na grudnom odelenju nosim samo divne uspomene na osoblje i zahvalan sam im na brizi i paznji do neba.

  3. Sve pohvale za dr Vucetic i dr Šuluburic.Dugogodišnji rad i ljudskost su morali doći do izražaja. Ali treba se izboriti sa nerazumnima iz vrha . Težak posao im predstoji. Prvi put da kažem bravo.

  4. Trifunovićevi kadrovi polako idu u prošlost. Bolnicu očekuju bolja vremena. Trifunović nije mogao ni mesnu zajesnicu da organizuje da valja, on i njegov otac se pobili zamalo sa komšijama

  5. Ja,kao isvi pacijenti ,se iskreno nadam da će doći do promena u haotično zdravstvu Čačka!O GUČI I DA NE PRIČAM,HOROR !U TO SE UVERIO I POMOČNIK MINISTRA.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here