Ulica 10 imaće četiri trake, trasa od Medicine rada do stare mlekare gotova do 20. novembra

1
1597

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović najavio je da će do 20. novembra biti završeni radovi na gradnju buduće Ulice 10, na delu od kružnog toka kod Medicine rada do stare mlekare.

Reč je o ulici sa četiri trake, imaće isključenje za autobusku stanicu. Stručna lica završavaju studiju grada Čačka, za bezbednost i strategiju razvoja, tako da ćemo implementirati tu strategiju. To će biti prvi deo kružnog prstena oko samog centra grada – objasnio je Todoroović.

Prema njegovim rečima, plan je da ulica preko Lozničke reke dođe do Proletera.

Za jedan mali deo te trase izvršena je eksproprijacija. Kada završimo projekat i obezbedimo sredstva, a to će biti nadam se naredne godine krenućemo sa izvlašćivanjem i početi sa radovima – naveo je Todorović.

Za izgradnju Ulice sedam, obezbeđeno je 57,5 miliona dinara i to od dela Ulice Dragiše Mišovića do Radenka Janjića, pored Opšte bolnice.

U tom delu imamo nekoliko važnih i velikih privrednih subjekata. Uradićemo i taj krak, tako da će biti rasterećeni Atenica i Kulinovačko polje. Rok za završetak je 20. decembar – zaključio je Todorović.

Izvor: MNA, Morava info

Prethodni članakČačak dobija Naučno-tehnološki park na 3.600 kvadrata i tri etaže (FOTO)
Sledeći članakU Čačku potrošene vakcine protiv gripa

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here