Upišite kurs nemačkog ili engleskog jezika i pohađajte drugi besplatno online

1
506

ČAČAK – Neverovatnu ponudu za sve zainteresovane ima Škola stranih jezika Akademije Oxford Čačak. Iako zvuči nekome neverovatno, istina je!

Samo u ovoj školi imate mogućnost da upišete kurs engleskog jezika ili nemačkog, a da dobijete priliku i da potpuno besplatno pohađate jedan od online kurseva iz ponude. Na taj način svi zainteresovani dobijaju šansu da steknu nova znanja i veštine, što će im svakako poslužiti u daljem životu i radu.

Kursevi engleskog i nemačkog za sve uzraste po pristupačnim cenama

Vrlo je jednostavno da steknete validan sertifikat o nivou poznavanja stranog jezika ako odlučite da upišete Školu stranih jezika Akademije Oxford u Čačku. I ne samo to! Samim tim što pohađate kurs nemačkog jezika ili engleskog, dobijate gotovo neverovatnu mogućnost. Ukupno je 10 online kurseva u ponudi, koje ova škola svakom novom polazniku dodeljuje gratis.

Pored toga što možete pohađati specijalizovanu online obuku za mape uma i za organizaciju učenja, imate mogućnost i da kroz online kurs savladate tehnike pamćenja, ali i brzo čitanje. Otvorena je i mogućnost za pohađanje online kursa za veštine prezentovanja i to potpuno besplatno, ukoliko upišete kurs nemačkog jezika ili engleskog. Svakako je dobro istaći podatak da se na listi besplatnih online edukacija, koje omogućuje polaznicima Škola stranih jezika Akademije Oxford Čačak, nalaze i kurs kreativnog pisanja, ali i kurs pisanja za web/blog i za upravljanje vremenom. Ponudom je obuhvaćena i specijalizovana obuka poslovne komunikacije, ali i kreativnog pisanja za decu.

Jednom rečju, mnogo je interesantnih tema, te je potrebno samo da se polaznik odluči za onu, koja ga najviše u datom momentu zanima.

Isključivo uz poštovanje pravila Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike, poznatog kao CEFR (The Common European Framework for languages) se organizuje nastava u ovoj školi. Svaki polaznik će, na osnovu procenjenog znanja, biti u mogućnosti da pohađa nastavu na jednom od ukupno šest nivoa. Tu su nivoi A grupe, odnosno A 1 i A 2, kao osnovni ili početni i viši početni, potom nivoi B grupe, to jest niži i viši srednji nivo i niži napredni i viši napredni, odnosno C 1 i C 2 nivoi.

Strani jezici za najmlađe polaznike

Svakako treba posebno naglasiti i to da Škola stranih jezika Akademije Oxford u Čačku organizuje i kurs engleskog jezika za decu, ali i nemačkog i drugih stranih jezika.

U tom slučaju je nastava u potpunosti prilagođena uzrastu polaznika i njihovim interesovanjima. Naravno da se iskusni predavači maksimalno pridržavaju aktuelnog programa, ali aktivnosti u toku nastave usklađuju da uzrastom dece, kako bi nastava njima bila interesantnija. Tako se postiže najbolji učinak tokom obuke.

Upravo zahvaljujući takvom pristupu, svako ko pohađa kurs nemačkog jezika za decu biće u prilici da stekne osnovna znanja tog ili engleskog, odnosno bilo kog izabranog jezika, te će kasnije moći da nastavi da ga nadograđuje.

PR TEKST

Prethodni članakOtac poginulog radnika: Očekivana opstrukcija, ne bi ni bilo suđenja da nisam došao do Vučića
Sledeći članakDve krivične prijave zbog kršenja epidemijskih mera u Čačku

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here