Uskoro nastavak gradnje Bulevara vojvode Putnika, izmešta se depo “Parking servisa“

1
802

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je danas sa saradnicima održao sastanak u vezi sa nastavkom izgradnje Bulevara vojvode Putnika (Ulica 10), u dužini od 330 metara. Sredstva za realizaciju, u iznosu od 68 miliona dinara, obezbedila je Vlada RS preko JP “Putevi Srbije“.

Kako je saopšteno iz gradonačelnikovog kabineta, sastanak je inicirao Todorović, kako bi se sa svim nosiocima aktivnosti na realizaciji ovog projekta, dogovorilo o detaljima izgradnje.

Nastavak Bulevara vojvode Putnika, spojiće Kolubarsku i Ulicu Strahinjića Bana, a samim tim i Trnavsku i Ulicu dr Dragiše Mišovića – navodi se u saopštenju.

Na sastanku je konstatovano da su rešeni svi imovinsko pravni odnosi i porušeni svi objekti na trasi, a u toku je izmeštanje depoa “Parking servisa“ na novu lokaciju.

Tokom naredne nedelje biće zaključen ugovor o izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže sa JKP “Vodovod“ Čačak, a nakon toga će biti organizovan radni sastanak u širem sastavu, sa predstavnicima svih gradskih i republičkih javnih preduzeća. Rukovodilac projekta biće Nebojša Jelušić, diplomirani građevinski inženjer zaposlen u JP “Gradac“, koji je isti posao obavljao i na izgradnji prethodne deonice – zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakGrađevinski inženjer Dašić: Za tragediju u Ovčar Banji krivi Vlada Srbije i Ministarstvo građevinarstva
Sledeći članakManji požar u čačanskoj fabrici, dvoje radnika prebačeno u bolnicu

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here