Uskoro promena režima saobraćaja zbog rekonstrukcije Ulice Veselina Milikića, evo kako će se odvijati

5
897
Foto: Čačanski glas

ČAČAK – Radovi na rekonstrukciji Ulice Veselina Milikića su u privremenom su zastoju zbog loših vrememskih prilika, ali će prva faza radova na obnavljanju ove saobraćajnice biti okončana u narednih nekoliko dana, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Milan Bojović.

Prema njegovim rečima, u delu saobraćajnice od bedema do Učiteljske ulice još je ostalo da se završi habajući sloj asfalta.

On je najavio da početkom naredne sedmice počinje postavljanje trotoara u delu koji je sada prohodan, od Ulice Filipa Filipovića do Učiteljske. Tokom tih radovi saobraćaj će se normalno odvijati po trenutno važećem režimu.

Međutim, kada počne rekonstrukcija kolovoza u ovom delu Ulice Veselina Milikića, u potpunosti će biti promenjen režim saobraćaja u tom delu grada.

Tokom druge faze rekonstrukcije saobraćajnice, Ulica Filipa Filipovića menja smer, a kod spomenika Stepe Stepanović, pri uključenju u Gospodar Jovanovu biće dozvoljeno skretanje desno. Istovremeno će se sabraćaj odvijati jednosmermno kroz Pigovu, Ulicu Veselina Milikića, dalje kroz Učiteljsku do Ulice Vojvode Stepe – objasnio je Bojović za Čačanski glas.

Prema njegovim rečima, ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, rekonstrukcija će u potpunosti biti okončana najkasnije za mesec dana.

Izvor: Čačanski glas, Morava info

Prethodni članakNačelniku čačanske policije poništena kazna za ometanje prinudnog izvršenja u FRA
Sledeći članakDečaci iz Nikšića rekli su nam: Gde ste, seljačine? Posle smo ih pregazili u polufinalu

5 KOMENTARA

  1. Vremenski uslovi, hahaha palo malo kise i nema rada nekoliko dana! U ponedeljak je bilo 60 dana od pocetka radova, a rok za zavrsetak CELE ulice je 80 dana! Videti intervjue s’ kraja marta i tablu na gradilistu! Inace ce potrajati jos 60 sigurno!

    • E ti sto se potpida sa “ Glup si“ ti i nisi glup nego pokvaren! Pola Srbije poplavljeno a tebi palo malo kise! Kisa svaki dan pada po 30-80 litara a tebi malo kise. E bas si JADAN!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here