Ustanove kulture u Čačku otkazuju programske sadržaje zbog koronavirusa

0
223

ČAČAK – Kulturne ustanoce u Čačku obaveštavaju javnost da će se otkazuju programski sadržaji koji su ranije bili ugovoreni.

U Domu kulture navode da će u cilju zaštite građana i sprečavanja širenja bolesti izazvane korona virusom, odložiti sve najavljene programske sadržaje u svojoj ustanovi do 1. aprila 2020. godine.

Ovakva odluka je doneta na osnovu preporuka Vlade Republike Srbije i Zavoda za javno zdravlje Čačak. Zdravlje naših sugrađana i zaposlenih veoma su nam važni i ovim potezom želimo da izbegnemo svaki potencijalni rizik – kažu u ovoj ustanovi kulture.

U pomenutom periodu blagajna Doma kulture radiće svakog radnog dana od 8 do 15 časova, a kupljene ulaznice za programe zakazane u martu važiće za naknadno određene i objavljene termine.

O svim narednim aktivnostima Doma kulture javnost će biti nlagovremeno obaveštavana.

Gradska biblioteka “Vladislav Petković Dis”, saopštila je danas da je zbog širenja korona virusa otkazala programe koji su bili predviđeni do kraja marta.

Odložene su i sve organizovane grupne posete sugrađana, predškolskih ustanova i škola. Redovan rad sa korisnicima se nastavlja, ali se čitaoci i korisnici prostora Biblioteke mole da se pridržavaju zdravstvenih preporuka i sprečavanja mogućnosti širenja koronavirusa – ističu u Gradskoj biblioteci.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNa auto-putu do Požege najpre će biti izgrađena obilaznica oko Čačka od Preljine do Pakovraća
Sledeći članakU čačanskoj bolnici nema pacijenata sa simptomima zaraze koronavirusom

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here