Vanja još nema personalnog asistenta, a nove obaveze na fakultetu se bliže

8
1299

ČAČAK – Student iz Čačka Vanja Petrović još uvek nije pronašao personalnog asistenta za pomoć pri obavljanju obaveza na fakultetu. Nova školska godina na Fakultetu tehničkih nauka (FTN) se bliži, a on je u sve nezavidnijoj situaciji.

Vanja (21) je oboleo od cerebralne paralize i kreće se u kolicima. Student je informatičkih tehnologija na FTN u Čačku, koji je upisao kao nosilac Vukove diplome. Sve ispite iz prve godine dao je već u junu.

Dosadašnji personalni asistent zbog svojih obaveza više nije u mogućnosti da bude s njim. Vanji je sada potrebna pouzdana osoba koja bi mu pomagala pri odlasku na fakultet, tokom nastave i prilikom povratka kući. Neophodno je da to bude muškarac.

Ova usluga bila bi adekvatno plaćena.

Vanja je, inače, korisnik usluga personalnog asistenta u Ustanovi “Zračak“, ali njegov dosadašnji aasistent više nije u mogućnosti da obavlja taj posao. Novi personalni asistent potpisao bi ugovor sa “Zračkom“ i postao bi radnik te ustanove.

Vanja je sjajan, odgovoran i izuzetno inteligentan mladić i druženje sa njim predstavlja posebnu privilegiju.

Zainteresovani se mogu javiti na telefone: 064/146-0177 i 065/615-3434.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBlog Dušana Darijevića: Umetnost mora da bude istinita, a ne lepa
Sledeći članakSaobraćajna policija u sredu sprovodi pojačanu kontrolu

8 KOMENTARA

  1. Ima dokonih ali nema empatije,lelemude po kladionicama i troše penzije od roditelja,kradu Bogu dane,pitaće ih starost ako ne budu senilni pošto mišiće samo vežbaju

    • U sta smo se pretvorili Gosode Boze? Prosto za nenpoverovati. Ovoliki grad a da se ne nadje niko da pomogne ovom mladom, hrabrom, pametnom momku. Da li je moguce? Pratim svakodnevno ali ne vredi. Star sam a hteo bih.

  2. Pitam se da li je moguce da nema nikoga da pomogne ovom hrabrom, momku. I povrh svega odlicnim studentu. Pa on treba sa posluzi za primer mnogima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here