Velimir Ilić: Svi koji žele dobro Srbiji moraju da se udruže

8
771

ČAČAK – Nova Srbija obeležila je danas stranačku slavu Sveti Simeon Mirotočivi.

Predsednik stranke Velimir Ilić podsetio je da je ovo 24. godina kako se Nova Srbija obeležava stranačku slavu, a prvi put u uslovima korona pandemije.

Nadamo se da će sve što je veštački napravljeno i nestati i da će konačno u Srbiju stići pravda. Mi se godinama borimo za demokratiju u Srbiji, a demokratije sada nema. Pozivamo građane Srbije da shvate da svi koji žele normalnu Srbiji moraju da se udrže. Uvek će biti nade. Neka nam Sveti Simeon Mirotočivi pomogne – istakao je lider Nove Srbije.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBorac 1926 protiv Jagodine traži prvi trijumf u prolećnom delu prvenstva
Sledeći članakSa analize stigla 303 uzorka iz Moravičkog okruga, raste broj novozaraženih u Čačku

8 KOMENTARA

  1. Veljo, prvo da ti ispitaju poreklo imovine, pa se onda javi. Mnogo si se obogatio od jedne plate. Šta, hteo bi još.
    Dosta si lagao ovaj narod.

  2. Ko da se udruži crni Veljo? I kako? Pa hoćete oči da povadite između sebe. Svi volite vlast, usladila vam se a? Pitajte se šta ste uradili dok ste bili. Samo ste se posvađali, izdelili a samim tim i narod. Momentalno znam ko je najbolji. Znate i vi samo niste samokritični.

  3. Demokratije nema kada ti nisi na vlasti. Kako te nije sramota da se javiš, obogatio si se na račun ovog jadnog naroda, pa ti nije dosta hoćeš još.

  4. Tačno Atenice. Najgore je kad se neko ničega ne stidi. A VELJO bi itekako imao razloga. Kao da on nikada nije bio u vlasti a mi pali sa Marsa. I to na glavu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here