Više nego uspešna sezona za atletičare ČAAK-a

0
203

ČAČAK – Već sada se može reći da je ovo više nego uspešna sezona za atletičare „ČAAK“-a uprkos mnogim problemima i nepravdi sa kojima se već treću godinu suočavaju.

Očigledno je da su dobri nastupi dodatni motiv za dalji napredak i još bolje rezultate u predstojećem periodu. Odluka selektora da uvrsti Ivanu Ilić u sastav seniorske reprezentacije Srbije za ekipni šampionat Evrope, kao najmlađeg člana nacionalnog tima, jasna je potvrda kvaliteta ove mlade atletičarke kao i dobrog rada u klubu.

Nikada bolji nastup članova atletske škole „ČAAK“-a na letnjoj ligi ASCS krunisan je nedavno, odličnim nastupom u trećem kolu u Kruševcu, gde su osvojili 11 medalja.

Tri najsjajnija odličja osvojile su dve takmičarke „ČAAK“-a i to Lena Dikić u dve discipline (50 metara prepone i bacanje vorteksa) za atletske škole „B“ i Đurđa Đokić na 600 metara za atletske škole „A“ sa novim ličnim rekordom 1:50,0.

Srebrne medalje pripale su Kristini Đurović u trci 300 metara za atletske škole „A“, Nađi Paunović u trci na 60 metara za atletske škole „B“, Dunji Mateić u trci 50 metara sa preponama za atletske škole „B“ i Vuku Grujiću u trci na 300 metara za atletske škole „A“.

Bronzane medalje u svojim kategorijama osvojili su Stefan Delević u disciplini bacanje vorteksa za atletske škole „B“, Andrej Cvetić u trcicna 800 metara za atletske škole „A“, Iva Vasojević u disciplini bacanje vortexa za atletske škole „A“ i Nađa Paunović u disciplini skok u dalj za atletske škole „B“.

Čačanski trio mlađih juniora/ki prošetao se kroz kvalifikacije za kup Srbije u kategoriji mlađih juniora/ki koje su proteklog vikenda održane u Kruševcu i sada mirno čeka finale koje će biti održano 07/08 septembra u Kruševcu. Ivana Ilić će nastupiti u disciplinama 100 metara i 200 metara, Sanja Đoković u disciplinama 1.500 metara i 3.000 metara, a Ognjen Nikolić u trkama na 1.500 metara i 3.000 metara za mlađe juniore.

Izvor: Morava info

Prethodni članakFotografije dece iz Čačka završile na pedofilskim sajtovima u inostranstvu
Sledeći članakIlić: Samo se u Srbiji autoputevi ne grade koncesijama, zato što tako ne može da se krade!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here