Viši bibliotekar Dubravka Ilić dobila vredno priznanje za dosadašnji rad

1
480

ČAČAK – Viši bibliotekar Dubravka Ilić iz čačanske Biblioteke ovog proleća je postala počasni član Društva školskih bibliotekara Srbije (DŠBS).

Upravni odbor ovog Društva, a na inicijativu Podružnice DŠBS za Moravički okrug, uputio je Skupštini predlog o dodeljivanju statusa počasnog člana Društva školskih bibliotekara Srbije Dubravki Ilić. Predlog je jednoglasno usvojen na Skupštini Društva koja je održana 31. marta.

Dubravka Ilić je više od dve decenije član kolektiva Gradske biblioteke “Vladislav Petković Dis“, ima zvanje višeg diplomiranog bibliotekara i rukovodilac je Odeljenja za matične poslove.

U obrazloženju odluke između ostalog stoji:

Kao izuzetan bibliotečki radnik svakodnevnim savetodavnim radom izlazi u susret školskim bibliotekarima. Ističemo njeno aktivno angažovanje u nastojanju da se školske biblioteke Moravičkog okruga registruju i tako zvanično postanu deo Mreže biblioteka Srbije.

O njenom posvećenom radu na Skupštini je govorila Milica Bošković, bibliotekar Tehničke škole iz Ivanjice. A kolektiv Gradske biblioteke Čačak čestita koleginici Dubravki Ilić na ovom prestižnom priznanju.

Izvor: Gradska biblioteka Čačak, Morava info

Prethodni članakNa odeljenje čačanske bolnice primljen jedan pacijent oboleo od korone
Sledeći članakProtest radnika FRA, traže rešenje statusa fabrike

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here