Vojska stigla u “plavu halu“ u Atenici (FOTO)

7
1305

ČAČAK – U halu Sportskog centra “Mladost“ u Atenici oko podneva su stigli pripadnici Vojske Srbije koji će u narednom periodu obezbeđivati taj objekat.

Foto: MNA/Miloš Lukić

Predviđeno je da u “plavu halu”, koja je postala privremena bolnica, budu smešteni oboleli od korona virusa sa blagom kliničkom slikom.

Foto: MNA/Miloš Lukić

Prvi pacijenti će prema saznanjima agencije MNA biti smešteni tokom popodneva.

Vojska će obezbeđivati ulaze u halu, dok je za unutrašnjost objekta angažovano drugo obezbeđenje.

Foto: MNA/Miloš Lukić

U hali je postavljen 181 ležan, a paravanima su formirane improvizovane sobe u kojima je od pet do devet kreveta.

U jedan deo hale biće smeštani muškarci, a u drugi žene.

Foto: MNA/Miloš Lukić

Pored trpezarije, protora za gledanje televizije, biblioteke, nalaze se i delovi za društvene igre – šah, pikado, stoni tenis.

Izvor: MNA

Prethodni članakIN MEMORIAM: Dragan Jekić, predsednik Samostalnog sindikata kompanije “Sloboda“
Sledeći članakOd kovida-19 preminulo još pet osoba, značajan porast broja zaraženih

7 KOMENTARA

  1. Vidimo da je vlasti bitnija plava hala nego zdravlje građana. Malo, malo pa o plavoj hali. Vidimo danas da je i veliki Luković počeo da se slika sa Bojovićem po hali. E, moj doktore.

    • A šta znači to “veliki doktor“. Da nisi ti možda veći stručnjak? Njemu svaka čast, mnogo je uradio za ovaj grad u teškim vremenima. Lako ti je biti junak za tastaturom.

      • Kada bi znala da čitaš videla bi da ne piše veliki doktor. On se diže u visine a u startu su omašili i nisu radili testove na vreme. Verovali su proroku iz N. Sada.

      • Gospodin Luković je i filizof i političar. Cenio sam ga do danas. Ali kada sam video da se slika za društvene mreže u plavoj hali dok građani umiru, pa mi je u očima.

  2. Ko ce biti smesten u plavu halu kad se laksim slucajevima ne rade testovi?Sve saljete u samo izolaciju 28 dana bez potvrdjenog prisustva virusa.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here