Volonteri Kancelarije za mlade postavili kućice za knjige na otvorenom

1
213

ČAČAK – U okviru akcije „Šta nam teško“, volonteri Kancelarije za mlade realizovali su svoj projekat „Okreni novi list“, koji je podrazumevao postavljanje kućice za knjige na otvorenom, gde će građani imati mogućnost da potpuno besplatno uzimaju knjige za čitanje, menjaju ih ili ostavljaju nove.

Takođe, sve knjige koje su volonteri Kancelarije za mlade priložili otvorenoj biblioteci registrovane su na BookCrossing-u i imaju svoju registracionu oznaku, na osnovu koje će svi oni kod kojih se knjiga nađe u tom trenutku, moći da na pomenutom sajtu upišu broj oznake i vide na kojim mestima je knjiga pre bila, kao i kakvi su komentari na sadržaj iste.

Ovim putem se zahvaljujemo i Sportskom centru „Mladost“ na dozvoli za postavljanje kućice na prostoru Parka mladosti i pozivamo sve one koji budu u prilici da svojim doprinosom omoguće što bogatiji sadržaj naše biblioteke. Zajedno okrećemo novi list! – poručuju iz Kancelarije za mlade Čačak.

Izvor: Morava info

Prethodni članakTodorović primio predstavnike FRA i ugovorio sastanak u Ministarstvu privrede
Sledeći članakHapšenje u Čačku zbog krijumčarenja dve tone rezanog duvana

1 KOMENTAR

  1. Bez ovakvih hvalospeva je osoblje rehabilitacije u Čačku uradilo istu stvar samo bez ičije pomoći. Doneli su svoje knjige od kuća i postavili pacijentima na uslugu.Ja sam kod njih bila pacijent dva meseca i samo zahvaljujući tim knjigama pregurala jedan ružan period. Hvala im.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here