Vozaču autobusa oduzeta dokumenta, Čačani nakon blokade automobilima krenuli na protest u Beograd

6
5284
Foto: Privatna arhiva

ČAČAK – Aktivisti i članovi stranaka desnice blokirali danas Ibarsku magistralu, nakon što je policija autobus sa kojim su krenuli u Beograd prvo zaustavila, a onda poslala na vanredni tehnički pregled.

Aktivisti koji nemaju sopstvena vozila odustali su od puta, dok su se ostali kolima uputili ka Hramu Svetog Save gde će biti održan skup posvećen Kosovu i Metohiji.

Policija zloupotrebljava svoja ovlašćenja. Zaustavila je autobus u Konjevićima kod Čačka. Ne dozvoljava Kraljevčanima i Čačanima da nastave put za Beograd i jasno je da su to stare oprobane metode. Autobusi se šalju na vanredne tehničke preglede. Policija koja prima plate od građana Republike Srbije zloupotrebljava ovlašćenja prema tim istim građanima i pokušava da spreči našu odbranu Ustava i države – rekao je na Ibarskoj magistrali Zoran Čvorović, a prenosi Nova.rs.

Vozaču autobusa su uzeli i saobraćajnu dozvolu. Angažovali smo privatnog prevoznika iz Kraljeva, jer iz Čačka niko ne sme – rekao je Aleksandar Vukadinović iz čačanske organizacije Dveri.

Izvor: Morava infop, Nova.rs

Prethodni članakU septembru veliki koncert Zdravka Čolića u Čačku
Sledeći članakPočelo probijanje Sinđelićeve ulice od Kneza Miloša do izlaza na Vojvode Stepe, ovo su tehnički podaci o novoj saobraćajnici

6 KOMENTARA

  1. ZNATELI SADA ŠTO BRZA PRUGA NEPROLAZI KROZ LJIG ,MILANOVAC ,ČAČAK, KRALJEVO V.BANJU,KRALJEVO, TRSTENIK,KRUŠEVAC, ĆIĆEVAC, VEĆ POVEZUJE SAMO DVA GRADA BEOGRAD I NIŠ.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here