Vučić: Ana Brnabić na novoj funkciji

6
540

Ana Brnabić kandidatkinja je za predsednika Skupštine, saopšteno je danas posle sednice presedništva SNS-a.

To je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je pohvalio rad Ane Brnabić i rekao da će ona biti na drugoj po važnosti funkciji u državi i da veruje da će je obavljati na korist građana.

  • Ana Brnabić je moje najpozitivnije iznenađenje, najviše je napredovala, tako se snažno i hrabro borila. Meni za manje od tri godine ističe mandat, moramo da se naviknemo da smo smenjivi, moramo da promenimo energiju, biće 40-50 odsto novih članova vlade. Ako se dobro pokaže u Skupštini, Ana može da bude i predsednik, nikad se ne zna – istakao je Vučić.

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije biće predložen za sedam do deset dana, saopštio je Vučić.

Izvor: Agencije

Prethodni članakSlučaj MB Namenska: Čačanskom tužilaštvu podneta krivična prijava protiv veštaka zbog lažnog iskaza
Sledeći članakZgrada koju je zahvatio požar bila osigurana, vlasnicima oštećenih stanova biće nadoknađena šteta

6 KOMENTARA

  1. Brnaba je trebala da bude neki ministar ili ambasador, jer bi Vucici time dobio kod naroda. Dosta naroda ne podrzava nju, jer nije nesto ni pismena, a jos je LGBT i sve ostalo.
    Trebao je posle 8 godina ili koliko vec, da je skolin malo, i da pred. skupstine bude ili Martinovic ili Orlic, jer ce skupstina biti bas „teska“, jer sada ima dosta opozicije, i to mora da vodi vispren covek sa parlamentarnim iskustvom, a to su njih dvojica

    Ne znam, ali kadrovska resenja od LOKALA pa do DRZAVE su dosta cudna. Poverenja dobijaju ljudi koji nisu prosli ni stranacki rad, i niko ih ne poznaje. Treba menjati nesto, jer ovako je pocelo da se osipa, to svi vidimo. Podrska za politiku A. Vucica i pravih ljudi, koji to slede i sprovode, a kod nas je to svakako M. Todorovic

  2. Bože me sakloni. Ona da bude Predsednik države. Majko mila. Žena je funkcionalno nepismena i još sa govornom manom i oni je postavljaju za Predsednika Skupštine sa planom da u bliskoj budućnosti bude i Predsednik države. Ovo stvarno nije normalno.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here