Zgrada koju je zahvatio požar bila osigurana, vlasnicima oštećenih stanova biće nadoknađena šteta

9
5350

ČAČAK – Požar na poslednjem, osmom spratu višespratnice, u naselju Ljubić kej u Čačku, u kome je napravljena velika materijalna šteta, izazvala je korisnica socijalnog stana kada je zapalila sveću za uginulog psa, a potom napustila stan, rečeno je nezvanično agenciji Beta u policiji.

Kada se žena vratila stan je već bio zahvaćen požarom, koji se dogodio u utorak uveče, a potom se preko krova proširio i na druge stanove.

Prema prvim podacima u požaru, koji je gasilo dvadesetak vatrogasaca sa četiri vozila, vatra je zahvatila pet stanova i krov, a voda kojom se gasio požar oštetila je stanove sve do četvrtog sprata.

Sa zgrade, koja je napravljena pre 40 godina, još uvek otpadaju delovi krova koji je bio od tegole, kao i delovi fasade.

Odmah po izbijanju požara stanari iz stanova na višim spratovima su evakuisani iz zgrade i policija im još uvek ne dozvoljava da se vrate, dok se ne utvrdi da li je zgrada bezbedna.

Voda i struja u celoj zgradi su i dalje isključeni.

Šteta će biti nadoknađena, jer je zgrada bila osigurana od požara. Kako saznajemo, kompletna zgrada je imala polisu kod osiguravajuće kuće i sva naštala šteta u stanovima biće isplaćena vlasnicima.

Izvor: Beta, Morava info

Prethodni članakVučić: Ana Brnabić na novoj funkciji
Sledeći članakMalinari tvrde da se ne isplati brati maline za cenu ispod 350 dinara, pomenuli i Institut za voćarstvo

9 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here