Vučić domaćin 60. Sabora trubača u Guči?

8
1323

GUČA – Postoji velika mogućnost da će predsednik Srbije Alndar Vučić ove godine, biti domaćin jubilarnog 60. Sabora trubača u Guči, koji će biti održan od 6. do 9. avgusta. To je, kažu Dragačevci, njihova velika želja, a sa druge strane, predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović navodi za portal Info-lider će se narednih dana sastati sa predstavnicima Vlade, gde će biti precizirane pojedinosti oko ovog festivala.

On je istakao da bi, ukoliko predsednik bude domaćin, to bila velika čast za njega lično, ali i žitelje Dragačeva.

Naravno, sada ne mogu da to potvrdim, znaćemo u narednih petnaest do dvadeset dana, kada će, takođe, biti poznata imena učesnika i izvođača, kao i kompletan program . Važno je da će ipak Sabor biti održan u avgustu, budući da je zbog korona virusa donedavno sve bilo neizvesno – kazao je Dolović za Info-lider, podsetivši da je prvobitno, zbog kovida-19, bio planiran za oktobar.

Prema njegovim rečima, predtakmičenja će biti održana u skraćenom vremenskom periodu i formatu, a finale za majstora trube se vraća na stadion. Oni će kasnije nastupati u crkvenoj porti gde je, zbog poplave, bina bila postavljena prošle godine.

Naša očekivanja su da će oko 300 hiljada ljudi, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva, posetiti Guču za četiri dana trajanja Sabora – naglasio je prvi čovek opštine Lučani.

Izvor: Info-lider

Prethodni članak“Tiffany“ i “PS Fashion“ u sistemu dualnog obrazovanja: U izgledu osnivanje obrazovnog profila modelar odeće
Sledeći članakTri čačanske firme traže 10 radnika, potrebni mašinski inženjeri, bravari i šivači

8 KOMENTARA

  1. Sabor Trubaca su unistili pohlebni politicari i njihovi ortaci ! Probudite se ljudi shvatite da ta ekipa maze laze da bi vladala jer im je lepo tudji novac trositi !

  2. Sa dragacevskim saborom trubaca je bilo zavrseno onog trenutka kada su se halapljivci dosetili da sopstvenim gosrima naplacuju ulaz od 1000 din. To vec nije imalo dalje,od manifestacije su napravili pravu seljoteku ,jedno obicno svratiste olosa i narkomana.Novac je grabljen na sve moguce nacine od mesta za prodaju kokica do satora,svaki cosak Guce se unovcavao,a izgled Guce ne promenjen godinama.Tako da predsednik Srbije nema razloga da bude domacin nekoj manifestaciji koja jedva da postoji.

  3. Pita li se predsednik opstine Lucani zasto je sabor propao.Prvo mora da resi tu misteriju ,da je 2010 godine bilo 1.000.000 posetilaca ,a 2019 gidune nije mogla ni crkvena potra da se napuni.

  4. Moze kod mene u Zeokama da svecano pusti u rad farmu tovljenika kapaciteta 100 komada vec kada dolazi u Gucu.Hvala unapred.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here