“Tiffany“ i “PS Fashion“ u sistemu dualnog obrazovanja: U izgledu osnivanje obrazovnog profila modelar odeće

0
704

ČAČAK – Na sastanku grada Čačka sa predstavnicima Regionalne privredne komore i čačanskim privrednicima iz oblasti modne industrije razgovaralo se o značaju sistema dualnog obrazovanja.

Kompanije “TIFFANY Production“ i “PS fashion“ su u saradnji sa Mašinsko saobraćajnom školom iz Čačka, Privrednom komorom Srbije, Ministarstvom prosvete i gradom Čačkom, ušle u proces osnivanja novog četvorogodišnjeg obrazovnog profila – modelar odeće.

Interesovanje za uključivanje u sistem dualnog obrazovanja istaklo je još nekoliko uspešnih kompanija iz Čačka, čiji su predstavnici prisustvovali sastanku.

Pod sloganom “Postanite deo modne industrije grada Čačka“, stvaraju se preduslovi za obuku, školovanje i stipendiranje naših mladih sugrađana od strane preduzeća i lokalne samouprave, kao i mogućnost njihovog zapošljavanja.

Kompanije “TIFFANY Production“ i “PS fashion“ su istakle potrebu za mladim kadrovima koji bi se školovali kroz modernizovani vid obrazovanja i stekli znanja koja će im omogućiti rad u kompanijama i doprineti njihovom razvoju i nadogradnji.

Kroz sistem dualnog obrazovanja u školama, kroz teorijski i praktični rad u kabinetima škole i kvalitetnu obuku u modnim kompanijama deca će steći znanja i veštine sa kojima će biti deo kreativnog tima u modnoj industriji.

Prethodni članakOvo će biti prvi beloruski izbori u Srbiji, ali Vučić ne bi da bude Lukašenko
Sledeći članakVučić domaćin 60. Sabora trubača u Guči?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here