Vučić o Ostoji Mijailoviću i drugim “tajkunima“: Letuju na jahtama u Hrvatskoj zahvaljujući milionima uzetim od svog naroda

14
3615

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, odgovarajući na pitanja novinara, govorio i o “tajkunima“ koji letuju u Hrvatskoj zahvaljujući “milionima koje su uzeli od svog naroda“, te da će na njih uvek gledati sa dozom gađenja i prezira.

Nakon što je govorio o Ivanu Ivanoviću koji je letovao u Hrvatskoj, dotakao se i “diktatora“ i “tajkuna“.

Svi govore kako mi nekome branimo gde će da ide. Čekajte, evo vam ga vlasnik ‘Novosti’ i ‘Politike’, oduševljeno se slika u majici ‘Rovinj Croatia’ i tako dalje. A to je taj koji sprovodi diktaturu u Srbiji. Najviše na svetu voli Hrvatsku i Rovinj. A ovi tajkuni koje ste spomenuli, pa nisu Hrvati slagali da imaju jahte tamo, pa je l’ mislite da je ijedan sklonio? Ostoja, ovi iz ‘Milenijuma’, je l’ mislite da su sklonili jahtu? Nisu i neće, jer su svi oni zimzeleni, a ja sam listopad i sutra će da kažu da je to bio otpor protiv diktatora. Oni samo ne razumeju da ljudi imaju različite snove, različite snove, različite ideje i da ću ja ovo isto uvek da govorim i ponavljam. I uvek sa dozom gađenja i prezira da gledam u sve njih i obrnuto. I ja nemam problem sa tim, idite gde hoćete, svi sa tim jahtama, milionima koje ste uzeli od svog naroda i odneli negde drugo – rekao je Vučić.

Izvor: Nova.rs

Prethodni članakIzvanredna utakmica u Ljubiću i pobeda Poleta
Sledeći članakObraćanje javnosti Aleksandra Vučića: Praznom puškom preko Rubikona

14 KOMENTARA

  1. Najgori iz SRS, SPS , JUL, SPO, DSS, DS, zajedno su sa Vučićem. Oni koji 10 godina ne silaze sa Pinka i Hepi, rade za Vučića i sebe. Ko od ovakvih očekuje da građanima i Srbiji donesu dobro. Nismo valjda zaboravili šta su sve doneli narodu zadnjih 30 godina. Dosta je opravdanja da je neko drugi kriv.

  2. Kaže Dirigent celog Orkestra Bahatosti i LOPOVLUKA.Predsednice da ste čisti, Istrazni Organi i Pravosudje bi radilo svoj posao kako treba.Nazalost Narod je GLUP,sto pokazuju Izbori vec 32godine.

  3. Pa ovo što priča je bolesno. Ili ne, nego on misli da je narod bolesten i blesav. Pazi Vučić kaže za Ostoju i ostale, njegove naprednjake da su uzeli od naroda. Pa ko je za to kriv, ko je odgovoran, ko to nije smeo da dozvoli. E moj narode, em nwmaš leba da jedeš, i još si i glup što dozvoljavaš da ti Ostoje uzimaju pare.

  4. Tacno je sve tako i onda nadjete neke iz drzavnih sluzbi pohapsite za neke gluposti da bi skrenuli paznju sa tih milionera,to je uvek bilo u nasoj zemlji,eto Vam primer iz Cacka sto je napravila drzava pohapsila 34 saob.policajca da bi doveli Karića cerci na svadbu posle 11 godina,i saslusanje tadasnjeg ministra Dinkica,policajci izgubise posao osudise ih bez ijednog dokaza a o sta je sa ovom dvojicom,naravno uzivaju u milionima.

  5. Komentar za široke narodne mase a u stilu najobičnijih građana a ne čoveka koji kontroliše sve instituciji u Srbiji ( policija,sudstvo BIA itd ).Kao i izjava o Kokezu koji je ,po AV,proneverio preko 600 miliona evra.
    Još jedna ,za mislene ljude,“srceparajuća“ predstava koja,NARAVNO ,neće dobiti sudski epilog jer su svi ti likovi ,njegovi pajtosi.
    Već MNOGO puta viđeno.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here