Vučić odlučio: SNS i SPS izlaze odvojeno na izbore

10
747
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) nastupiće odvojeno na predstojećim parlamentarnim i beogradskim izborima.

U SNS-u očekuju podršku socijalista kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, preneo je list Nova.

Nova je prenela i da je Predsedništvo SNS, na sednici održanoj u ponedeljak, odlučilo da prvi na listi te stranke na beogradskim izborima bude potpredsednik naprednjaka i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić. Na listi, kako se navodi, neće biti aktuelni zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji bi mogao da bude kandidat na parlamentarnim izborima.

Izvor: Nova

Prethodni članakSa Dostojevskim iz dana u dan
Sledeći članakMlađi pionir ČAAK-a Vuk Grujić drugi u Srbiji na 800 metara, novi lični rekordi za Ivanu Ilić

10 KOMENTARA

  1. Za lidere opozicionih stranaka si u pravu. Kod nas je problem što ne mogu da se dogovore koga da stave na čelo liste jer i pre dogovora se svako svakoga plaši da ga slučajno onaj drugi ne zezne nakon izbora,i to je naša boljka-nepoverenje i nemogućnost dogovora i nepostojanje ljudske reči. I sve dok to ne sredimo,tj.dok ne postanemo LjUDI,neće nam uopšte biti bolje,i te velike sile će se igrati sa nama.

  2. Mogu da rade šta i kako hoće ali će pobednik na izborima biti onaj koji bude najviše podoban za velike sile,tj.koga velike svetske sile izaberu-taj će pobediti. Tako to funkcioniše,a ako se ne povinujemo zahtevima velikih sila, onda znamo šta sledi-sankcije,i stagniranje ili vraćanje nekoliko godina unazad,a to niko ne želi. Mi smo mala država i nama odavno drugi kroje kapu,ali tako je kako je. Samo je glupo da se međusobno svađamo, pljujemo i napadamo jedni druge,a jedan smo narod. Pozdrav svima

    • U pravu si ali ne potpuno…Tacno je da velike sile zele da upravljaju vladama manjih zemalja,da se trude da dovedu podobne na vlast,ali mislim da ne mogu uticati ako je razlika u glasovima velika…Kod nas se desava nenormalan slucaj da predsednici najvecih opozicionih stranaka ne smeju da stave svoje ime na celo liste plaseci se poraza a uz to ne mogu ni da se dogovore oko kandidata a mislim da nemaju ni neku licnost za to…

  3. Da se radvodnjavaju glasovi, pa opet fuzija.. Za očekivati ovakav splet od političkog mahera i državnog grebatora Ivice. A šta je sve Vučić govorio za njega.. Nema, funkcija iznad obraza i principa, to vam je glavna odlika današnje političke pozicije. Trpi narode, kad možeš i hoćeš.

  4. Upravo tako treba. Svi na listu poimenice. Dobar predlog. Neću da glasam za gomilu. Jer svaka gomila je mutna. A u mutnom se najviše lovi. Ima 100 stranaka, 100 imena. Pa nek se prozovu. Pošteno.

  5. Tako treba. I opozicija tako. Da se vidi kako ko stoji. Pa posle neka se ujedinjuje ako hoće. A ne sve na gomilu. Mi nekoga hoćemo tu upadne i neko koga nećemo. Znači svi imenom, prezimenom i programom.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here