Zahvaljujući čačanskom privredniku potpuno renovirana kuća veteranu sa Košara

2
851
Foto: TV Lav plus

ČAČAK – Nakon decenije života u teškim uslovima, ratni veteran Zoran Popović iz Čačka dobio je uslove za normalan život u svom domu. Privrednik iz Čačka Milenko Kostić pomogao je Zoranu u kompletnoj rekonstrukciji njegove kuće.

Iako je Zoran Popović učestvovao u ratovima devedesetih, on deli sudbinu ostalih ratnih veterana koji su zaboravljeni i od društva, ali i države. Pored teške materijalne situacije i loših uslova za život, ovaj hrabri čovek živeo je bez struje šest godina.

Mučio sam se desetak godina i na kraju došao sam do boljih uslova za život. Pomogao mi je i Nenad Stanić – kaže ratni veteran Zoran Popović.

Radovi na obnovi Zoranove kuće započeti su početkom jula i trajali su mesec dana.

Urađena je rekonstrukcija krova, celokupne vodovodne i kanalizacione mreže, postavljena je nova ograda. Urađeno je kupatilo, sanitarija, podovi, zamenjeni prozori, vrata. Uskoro će stići nameštaj, kupiće se novi šporet.

Kuća je kompletno renovirana, a vrednost radova je million dinara – rekao je ratni veteran sa Košara Nenad Stanić.

Zoranu je obećana veš mašina, a trebaće mu za nekoliko meseci i drva za koja se nada da će dobiti uz pomoć humani ljudi. Ovaj hrabri čovek veruje da neće biti zaboravljen, s obzirom na to da je učestvovao u odbrani domovine i u ratovima koji su zadesili republike bivše Jugoslavije.

Izvor. Infopress, TV Lav

Prethodni članakOtvoren CNC centar u Mašinsko-saobraćajnoj školi
Sledeći članakOdređeni treneri juniorske, kadetske i pionirske selekcije KK Borac

2 KOMENTARA

  1. Šiljan je legenda samo me interesuje na kojim su to Košarama bili on i Stanić?! Gde su te Košare na kojima su oni i pola Srbije bili?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here