Zavetnici Čačak: Posle izbora 2. juna slavićemo pobedu budućnosti našega grada

5
221

ČAČAK – Gradski odbor Zavetnika Čačak oglasio se saopštenjem za javnost pre početka predizborne ćutnje.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Poštovani sugrađani, dragi članovi, simpatizeri Srpske stranke Zavetnici, pozivamo vas da u nedelju 2. juna 2024. godine izađete na birališta u što većem broju i zaokružite broj 1 listu Aleksandar Vučić – Čačak sutra! Jedinu listu koja ima jasan plan i garantuje da će Čačak nastaviti da se gradi i napreduje! Jedinu listu koja će biti garant da će u naredne četiri godine u koheziji sa Vladom Republike Srbije mnogi planirani projekti biti završeni!

Potrebno je mnogo više od prostog ukazivanja na probleme! Građani su u pravu kada kažu da postoje mnoge stvari u gradu koje treba menjati, unaprediti, srediti, probleme koje treba rešiti. Mi se sa njima slažemo! Tu smo, jer verujemo da ćemo zajedničkim snagama konačno biti u mogućnosti da predjemo sa reči na dela za svoju politiku od koje ni u jednom momentu nismo odustali i sprovedemo konačno u delo! Pitamo se samo kome i zašto može da smetaju uradjeni kilometri puteva, rešeni mnogi infrastrukturni problemi. Posle izbora, nakon pobede od prvog dana sledićemo primer naše predsednice Milice Đurđević Stamenkovski i fotelju izbaciti iz kancelarija, a ne zasesti u nju i zameniti je sa terenom!

Naša kampanja i rad neće prestati posle izbora, već zapravo od prvog dana nakon formiranja vlasti tek počinje! Izaći ćemo u narod i kao i do sada bićemo tu za sve svoje sugrađane spremni da ih saslušamo i aktivno krenemo u rešavanje njihovih problema!

Radićemo na pomirenju, jer to je ono što nam je potrebno, jer samo sloga Srbina spasava! Dragi sugrađani, 2. juna pre nego što izađete na birališta stavite prst na čelo pre nego što obavite svoju građansku dužnost i pre odluke postavite sebi jedno prosto pitanje? Šta, koliko i na koji način bilo koja od lista ukoliko bude na vlasti zapravo može dobrog doneti našem gradu, a koliko pogrešan odabir može odneti! I zato pamet u glavu i da 2. juna slavimo pobedu budućnosti našega grada!

Gro Srpska stranka Zavetnici Čačak

Prethodni članakRuska stranka: “Čačanski špajz“ i ostalih 10 tačaka našeg programa
Sledeći članakU subotu se u Prijevoru održava jubilarna deseta “Gulašijada“

5 KOMENTARA

  1. Pitam se za koga je ova predstava na Pinku večeras. Da li je moguce da naprednjaci i oni koji ih glasaju ne vide da je ovo predstava za neke ….. Za mnoge je jad, beda, blamaža , pražavajuće.

  2. Kako je ovima što planiraju da glasaju u Čačku Vučića, je li ih bar malo blam kada ovo čitaju. Kao i Šešelja, Ljajića, i ostalih „saradnika „

  3. Sram vas bilo. Stidite se . Stidite se svoje prodane Milice. Da imate malo srama ne bi ste nikad bili u toj stranci. Dotakli ste dno.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here