Završeno asfaltiranje prilaznog puta ka manastiru Jovanje

6
617

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio manastir Jovanje, gde je završeno asfaltiranje prilaznog puta ka manastiru, kao i proširenje parkinga.

Nakon što se sestrinstvo manastira, pre nekoliko meseci obratilo lokalnom rukovodstvu da im se obezbede uslovi koji im nedostaju za nesmetano funkcionisanje, sredstva su obezbeđena iz budžeta grada, i sada manastir Jovanje ima kvalitetan prilaz i veći parking za sve one koji žele da ga posete.

Prema rečima Todorovića, grad će učiniti sve što je u mogućnosti, kako bi se uslovi u ovom manastiru još unapređivali i kako bi se i na taj način upotpunila turistička ponuda čitave Ovčarsko-kablarske klisure.

  • Ovo je samo jedan u nizu svih infrastrukturnih radova, u proteklih nekoliko godina, a koji su se ticali poboljšanja infrastrukture u našim svetinjama. Od manastira Stjenik i Vujan, preko Blagoveštenja, gde je urađena pristupna saobraćajnica sa dva parkinga, preko Uspenija i Vaznesenja, pored koga su obezbeđena dva parkinga i odlična prilazna saobraćajnica. Tokom leta počećemo i rekonstrukciju infrastrukture za naš manastir Nikolje, gde će se raditi novi kotao i nova razvodna instalacija za grejnu mrežu, jer nam je želja da pomognemo sestrinstvu manastira da što bolje funkcionišu tokom zimskih meseci – podsetio je i najavio gradonačelnik Čačka Todorović.

Izvor: Kabinet gradonačelnika Čačka

Prethodni članakGG “Ivan Ćalović – Istina i čast“ predala listu kandidata za lokalne izbore
Sledeći članakRa­tov Mu­zej se­ća­nja u Čačku: Od klikera pa do boba, bilo je to lepo doba

6 KOMENTARA

  1. Kad uskoro, legendo? Koji Šmeko, koji bakrači? Nema radnika, legendo. Bio u Jovanju, nije obišao radove, legendo. ČAČAK MALO SUTRA

  2. Jadna li si drzavo, kad gradska uprava na godisnjem nivou potrosi 75 miliona evra a hvali se kozijom stazom do manastira i slika se jos sestrinstvom !

  3. Zašto nije gotov vidikovac na Kablaru iako je prošao april, zašto nije gotov Muzej košarke kada je prošao rok pre dva meseca?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here