Zbog nedostatka krvi odlažu se intervencije u čačanskoj bolnici

5
537

ČAČAK – Zbog nedostatka krvi u čačanskoj Opštoj bolnici prvi put nakon dužeg vremena odlažu se pojedine hirurške intervencije.

Iz Crvenog krsta Čačak apeluju na sugrađane da se priključe akcijama dobrovoljnog davanja krvi koje se organizuju svakog utorka u maloj sali Doma kulture Čačak u vremenu od 10 do 15 sati.

Nećemo moći obezbediti dovoljno jedinica krvi za nesmetan rad čačanske bolnice. Imajući u vidu da je sezona gripa akcijama se odaziva manji broj potencijalnih dobrovoljnih davaoca krvi, u utorak 28. januara prikupljeno je svega 18 jedinica krvi, pa se, po prvi put nakon dužeg vremena, odlažu pojedine intervencije – navodi se u saopšteju lokalne organizacije Crvenog krsta u Čačku.

Izvor: Morava info

Prethodni članakRazume li neko poteze „1 od 5 miliona“?
Sledeći članakSNS: Čačak se konačno izvukao iz kaljuge u kojoj ga je ostavio Velimir Ilić i njegova klika

5 KOMENTARA

  1. Redovan sam davalac krvi. Bio… Zašto? Zato što je organizacija prikupljanja krvi neozbiljna! U smislu mesta prikupljanja… Ej Dom kulture … Vreme od 10 -15h…. Kako, ili tek sa posla ili sam na poslu kao i većina ljudi … Nema više ni sms poruke da podseti davaoce … Ukratko, kao da neko namerno sabotira prikupljanje tečnosti vredne života!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here