Zečević: Civilna zaštita obavila veliki posao

2
619

ČAČAK – Pripadnici civilne zaštite u Čačku su od 15. marta do 9. maja dezinfikovali 386.000 metara kvadratnih raznih površina, obezbeđivali objekte zdravstvenih ustanova, izjavio je danas načelnik Gradskog štaba za vanredne situacije Bratislav Zečević.

Zečević je naveo da je dnevno bilo angažovano između 15 i 20 pripadnika jedinica.

Dezinfikovana su dečija igrališta, državni i privatni vrtići, dva puta sa atomizerima su dezinfikovane javne površine gradskih mesnih zajednica (ulazi i prilazi zgradama, haustori i druge površine gde kamionima i traktorima radnici JKP Komunalac nisu mogli da priđu – naglasio je on.

Prema njegovim rečima, dostavljeno je 2.900 obroka za korisnike kuhinje Crvenog krsta Čačak.

Situacioni centar primio je više pd 1.000 poziva građana.

I dalje nastavljamo sa dezinfekcijom Opste bolnice i Doma zdravlja. Ono što je bitno je da smo imali nadzor tokom dezinfekcije od strane Zavoda za javno zdravlje. Naše aktivnosti možda nisu vidljive, ali pripadnici su radili sva odeljena pa čak i infektivna. Građani mogu biti ponosni na civilnu zaštitu grada Čačka – zaključio je Zečević.

Izvor: MNA

Prethodni članakGG “Čačak je naš“: U narodu je dovoljno besa i nezadovoljstva da se Vučićev režim sruši na izborima
Sledeći članakIlić: Ujedinjena opozicija pobedila bi naprednjake na lokalnim izborima u Čačku

2 KOMENTARA

  1. Decko nije dorastao zadatku, našao se tamo gde mu mesto nije. Priča priče i bavi se demagogijom. Daleko si ti dečko moj od bilo kakve organizacije.

  2. Dobri dečače, vi ste dezinfikovali zatvorena igrališta za decu. Potrošili ste 11 000 000 dinara za svoje aktivnosti, za svoju reklamu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here