Žrtva brutalnog nasilja iz Zablaća traži izuzeće tužiteljke

1
1149

ČAČAK – Nakon incidenta koji se ove nedelje dogodio u Osnovnom sudu u Čačku tokom kojeg su se sukobile tužiteljka i advokatica Nikolije V. (30) koju je muž zverski pretukao pre pet meseci i žrtva nasilja u porodici koje Srbija skorije nije videla, rešila je da se aktivnije uključi u sudski proces.

Naime, pored njene advokatice i ona je odlučila lično da podnese zahtev da se zamenica tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku Jasmina Lazović udalji iz daljeg procesa.

Protiv tužiteljke ću i ja podneti zahtev za njeno izuzeće. Protiv ovakvog njenog ponašanja a pre svega nepostupanja pisaću pritužbe na rad. Obraćaću se kome god trebalo samo da ovo što se meni dogodilo ne prođe nekažnjeno – kaže Nikolija dodajući da sve što se proteklih dana dešavali u Osnovnom sudu u Čačku doživljava kao poniženje.

Inače, glavni pretres koji je trebalo da bude održan u utorak je odložen, jer se na suđenju nisu pojavili veštaci medicinske struke koji treba da cene uračunljivost zlostavljača G.V. Međutim, pre nego što je to sudija uopšte i kontatovao, advokatica i tužiteljka su se verbalno sukobile, pretvarajući sudnicu u poligon za „svoj lični rat“.

Podsećamo, Nikoliju je suprug zverski pretukao početkom avgusta nanevši joj povrede koje su u optužnici navedene na nepunoj stranici lista formata A4.

U ispovesti za Kurir žrtva nasilja je s ogorčenjem konstatovala da je razočarana visinom kazne nasilnku od četiri i po godine zatvora, kao i činjenicom da umesto podrške, ona trpi poniženje sistema u vidu tražene kazne.

Izvor: Kurir

Prethodni članakSledeće godine prodaja novih parcela u vlasništvu grada, očekuje se prihod od 440 miliona
Sledeći članakJeremić: Izbornu pobedu moramo odbraniti na ulici, Narodna stranka je Real Madrid srpske politike

1 KOMENTAR

  1. Tuži ženo, isteraj pravdu. Da se ratosiljaš siledžije. Ne znam baš o čemu se radi, ali kad vidim ovo uvo mogu da zamislim kroz šta si prošla. I niko nema pravo da osporava tvoja prava. Pravda je spora ali dostižna. Podrška za tebe.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here