Zver je stigla! Novi BMW X6 premijerno predstavljen u “Autogarantu“

0
1108

ČAČAK – U petak, 13.decembra u prodajnom salonu Autogaranta premijerno je predstavljen novi model BMW X6. Kada se 2008. godine, prvi put pojavio na tržištu, ovaj model je predstavljao potpuno jedinstven koncept. Danas je ovaj tip vozila potpuno normalna pojava i većina proizvođača ima neki kupe krosover u svojoj ponudi. Interno nazvan “The Beast” što mu potpuno priliči, ovaj model je zauzeo značajno mesto u BMW gami i prve dve generacije su prodate u 443.000 primeraka.

Mi kao ovlašćeni prodavci BMW vozila imali smo to zadovoljstvo da ekskluzivno predstavimo treću generaciju koja je svetsku premijeru imala u Frankfurtu – kažu u “Autogarantu“.

Ono što prvo upada u oči je karakteristična BMW maska hladnjaka, sada veća, u jednom okviru i sa izraženim spoljašnjim uglovima. Takođe, po prvi put, na ovom modelu je moguće naručiti masku hladnjaka sa dodatnim osvetljenjem. Adaptibilni LED farovi kao standard ili opcioni BMW Laser Light sa laserskim dugim svetlom dometa do 500m. Lukovi točkova blago šestougaonog oblika. Izbor felni sa veličinama od 19” do 22”. Međuosovinsko rastojanje je povećano za 42mm. Potpuno redizajniran zadnji deo sa diskretno uklopljenim poklopcem prtljažnika. Zapremina prtljažnika je za 30l veća od one na odlazećem modelu i sada je 580l. Zadnji otvori za vazduh dodatno naglašavaju karakter vozila.

U enterijeru kombinacija ekskluzivnih materijala i modernih tehnologija. BLW Live Cockpit Professional, sportska sedišta, ambijentalno osvetljenje samo su deo standardne opreme.

Sada je dostupan sistem za zabavu na zadnjim sedištima sa dva integrisana ekrana osetljiva na dodir, dijagonale 10,2”. Panorama krov je 83% veće površine nego kod prethodnika, a opciono je dustupan i u Sky Lounge varijanti koja simulira zvezdano nebo uz pomoć 15.000 dioda.

Pored osnovnog, novi model je dostupan u xLine i M Sport paketima. xLine će imati malo robustniji dizajn i ukrasne detalje u aluminijum finišu, dok će M Sport tradicionalno dolaziti sa M Aerodinamičkim paketom i ukrasnim detaljima u crnoj boji visokog sjaja kako bi dodatno naglasio sportski karakter vozila.

Kako kaže naš prodajni savetnik Marko Vesković, “jedan kilometar vožnje govori više od hiljadu reči“, mi Vas pozivamo da se uverite u to i zakažete svoju test vožnju – poručuju iz “Autogaranta“.

PR TEKST

Foto: Matrix studio

Prethodni članakZbog magle odložen prvi let za Beč
Sledeći članakKoliko su osobe sa invaliditetom medijski vidljive?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here