Reci mi da se šališ: Stendap šou Gorana Vinčića u Gradskoj biblioteci

0
141

ČAČAK – U sali Gradske biblioteke Čačak, u petak 20. oktobra od 20 sati, Goran Vinčić izvešće svoj stendap šou “Reci mi da se šališ“.

Znate Vinču, on je onaj debeli što voli pričati sa publikom. Usamljen je, pa mora. Ali ne bojte ga se, ne grize. Osim ako nemate burek kod sebe, onda bi moglo da bude svašta.

Najenergičniji komičar balkanske stendap scene Goran Vinčić Vinča prvi put dolazi u Čačak!

Goran Vinčić je trenutno jedan od najpopularnijih komičara na Balkanu, do sada je nastupao u svim zemljama regiona a autor je i sopstvene humorističke TV emisije „Stanje nacije“.

Komedija „Reci mi da se šališ“ je nov autorski projekat Gorana Vinčića na kome je radio više od dve godine. U svom delu se bavi duhovitim opisima karaktera ljudi, situacija kao i samim životom koji često piše bolji scenario nego bilo ko.

Karakteriše ga vrhunska interakcija sa publikom i nastup pun pozitivne energije i šarma.

A o tome šta nas očekuje na ovom nastupu, Vinča je otkrio:

Kada sam rekao da ću se baviti stand up komedijom, baba mi je rekla: „Reci mi da se šališ!“ E pa upravo ćete gledati to – kako se šalim sa svim i svačim!

Prodaja ulaznica se vrši preko svih prodajnih mesta Tickets mreže kao i na linku: https://tickets.rs/event/goran_vincic_8586 .

PR TEKST

Prethodni članakKako je Borac došao do titule omladinskog viceprvaka SFRJ, protivnici bili Zajec, Mlinarić, Kranjčar…
Sledeći članakEdukativno-filmski program povodom izložbe “Nadežda Petrović. Modernost i nacija“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here