Zbog štrajka poštara EPS produžio rok izmirenja oktobarskih računa

1
263

Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da je do 30. novembra produžila rok dospeća računa za električnu energiju za domaćinstva za oktobar 2023. godine, navodeći da, iako se situacija sa dostavom računa normalizovala, na taj način želi da izađe u susret i građanima omogući dodatno vreme da izmire svoje obaveze i ostvare pravo na popust od pet odsto za redovno plaćanje.

Iz EPS-a podsećaju da je građanima na raspolaganju i portal „Uvid u račun“, koji je namenjen svim kupcima na garantovanom snabdevanju, a koji je pokrenut 1. novembra i rezultat je modernizacije i unapređenja poslovnog sistema te kompanije.

Ovaj portal omogućava brz i jednostavan pristup e-računu odmah po formiranju, kao i bezbedno i brzo plaćanje bez odlaska u poštu ili banku, i tu mogućnost do sada je iskoristilo više od 242.000 korisnika – ističe se u saopštenju.

Izvor: Agencije

Prethodni članakMijatović: Dobra lekcija za nas; Obradović: Mom Borcu želim puno sreće
Sledeći članakDS Čačak: Nakon promene vlasti penzionerima će biti vraćen svaki nepravedno oduzeti dinar

1 KOMENTAR

  1. problem sa registracijom za uvid u racun zato sto slepci u kraljevackoj ed nisu upisivali mb korisnika. a slepci u vrhu eps nisu trebali ni da menjaju sajt koji je radio posao. sto bi rekli pametni ljudi sa zapada (na istoku ih nema sigurno), ako nije pokvareno NE POPRAVLJAJ.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here