Aleksić (NS): U toku sinhronizovana medijska odbrana Koluvije, on mora nazad u pritvor

5
318

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da Vladimir Đukanović, poslanik SNS i branilac vlasnika “Jovanjice“ Predraga Koluvije, nije sam došao na ideju da radi emisiju sa svojim klijentom.

Foto: N1

Ako ima živog tužioca u državi Srbiji, počev od državne tužiteljke Zagorke Dolovac i tužioca u tom predmetu Saše Drecuna, oni moraju da reaguju, Koluvija mora da se vrati u pritvor, jer već sada radi na ometanju pravde – rekao je Aleksić televiziji N1.

Aleksić je dodao da i Đukanović mora da odgovara jer “direktno utiče na tužioce i sudije u predmetu“, budući da je predsednik Odbora Skupštine Srbije za pravosuđe, Državnog veća tužilaca i Visokog saveta sudstva.

Potpredsednik Narodne stranke je istakao da je na delu velika zamena teza, jer predstavnici režima žele da ljude koji su razotkrili ovaj slučaj prikažu kao da su želeli da sruše državu i izvrše državni udar.

To dokazuje da je sve što smo govorili u prethodne dve godine tačno – da je čitav vrh režima u odbrani Koluvije, i to ne zbog Koluvije nego zbog sebe – rekao je Aleksić.

Aleksić je istakao da je suđenje za Jovanjicu izmešteno iz sudnice u medije.

Ovo je jedna sinhronizovana akcija medijske odbrane Koluvije – rekao je on.

Aleksić je dodao da je direktor policije Vladimir Rebić “stao iza svojih policajaca“ izjavom da su oni profesionalno obavili posao, kao i da su poligrafski testirani, ali se nakon toga Đukanović “naprasno pojavio na televizii Pink i napao Rebića“.

Potpredsednik Narodne stranke pokazao je fotografiju na kojoj se Koluvija vidi iza Aleksandra Vučića na srpsko-ruskom biznis forumu u Moskvi, forografiju Koluvije sa sadašnjim ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom, kao i fotografiju Vulina sa jednim od optuženih u predmetu “Jovanjica“ Stefanom Holićem, koji je nedavno vređao Aleksića na Tviteru.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNastavlja se crni niz, još šest smrtnih ishoda na kovid odeljenju bolnice u Čačku
Sledeći članakOrganizovan tradicionalni prijem brucoša, nova akademska godina počela intoniranjem državne himne

5 KOMENTARA

  1. Je li tebe neko pitao za mišljenje. Verovatno nije. Ali vi, ti, se namećete svaki dan. Imaju službe koje to rade. A ti ako si dokon šetaj, čitaj. Provedi vreme i ne zamaraj se. A i nas smaraš.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here