Asfalt stigao na Dabića brdo u Gornjim Trbušanima

7
1258

ČAČAK – U Gornjim Trbušanima asfaltirana je saobraćajnica koju meštani tog dela Čačka nazivaju Dabića brdo.

Dužina saobraćajnice je 1.500 metara, a investicija u vrednosti od 23 miliona dinara finasirana je sa 13 miliona iz budžeta grada i deset miliona iz budžeta Vlade Srbije.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je naglasio da bez pomoći meštana ne bi bilo moguće izvoditi radove, jer su, kako je rekao, pomogli da se reše imovinsko-pravni odnosi.

  • Ovom saobraćajnicom spajamo Komunu sa Šebecima, Macanskim grobljem, Spomenikom Tanasku Rajiću, Konjevićima i Preljinom. Ostaje samo jedna deonica, dužine 700 metara, od groblja u Lugovima ka Macanskom groblju, koju planiramo da uradimo tokom jeseni – rekao je Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNova faza prodaje karata za Mountain Music Fest na Divčibarama
Sledeći članakTri udesa na “Milošu Velikom“, povređene dve devojke i muškarac

7 KOMENTARA

  1. Joj mozda bi bilo više naroda da je vučić došao. Ovako samo na prte moze da se prebrode gospođa sa dabica brda. Hahaha

  2. Zašto nije gotov vidikovac na Kablaru iako je prošao rok tri meseca, zašto nije gotov Muzej košarke iako je prošao rok pet meseci?

    • Pa da nije bilo takvih kao ti da lome i upadaju na gradilišta, kradu alat, biju radnike odavno bi bili zavrseni. Ovako budi strpljiv još 2-3 meseca. Kud si čekao decenijama da se nešto gradi u Cacku, sacekaj još koji mesec.

  3. Kad vidim ovog sa tamnim naočarima kakav je to bio demokrata i on i brat a sad se prodali a poneke ljude iz Sns boga mi dobro pljuju u drustvu

  4. Nesto su mi svi smrknuti na ovoj fotografiji.
    Da nije zbog izbornog rezultata ? Drz te se tih sela ..tu vam je spas. Grad vam je rekao gde vam je mesto !!

  5. I mi stanari ulice Ratka Jovanovica se zahvaljujemo nadleznima u opstini Cacak zbog asfaltiranja (U pokusaju) nase lepe ulice.Asfaltirati ulicu u duzini od 45 metara je pravi poduhvat i gradjevinsko umece. Takvu odgovornost i borbu sa prirodom,zivota i smrti preuzeli su odgovorni ljudi preko puta gimnazije.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here