Nova faza prodaje karata za Mountain Music Fest na Divčibarama

1
806

Prva faza prodaje ulaznica za Mountain Music Fest je završena, a od petka, 7. juna, karte su dostupne po ceni od 4.600 dinara.

Karte za ovogodišnji MMF, koji se održava na Divčibarama od 2. do 4. avgusta, moguće je kupiti na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs. Broj ulaznica po novoj ceni je takođe ograničen, a tradicionalno – ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Deveto izdanje Mountain Music Festa obeležiće nikad brojniji line-up sa izvođačima koji su skrenuli direktno sa gradskog asfalta iz zemlje i regiona pravo u šumu Divčibara. Pokrenuli su se i skrenuli: Vojko V, Mile Kekin, Artan Lili, Neno Belan & Fiumens, Zoster, Partibrejkers, Mortal Kombat, Svemirko, Nevena Jeremić, Luton & Šćepa, Ana Uzelac, Timbe i mnogi drugi.

Kao i svake godine, ljubitelje MMF-a očekuju brojni sadržaji u divčibarskoj Čudesnoj šumi, gde će drugog i trećeg dana svi uzrasti moći da uživaju u različitim sportskim, naučim, kulturnim, edukativnim i umetničkim aktivnostima i radionicama.

Zato, krajnje je vreme da svi koji nisu do sada skrenu i obezbede sebi šumski, muzičko-planinski avgustovski vikend na Divčibarama.

Sve informacije u vezi sa listom izvođača, kao i lokacijom, smeštajem, ulaznicama i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

A organizatori poručuju – ko ne skrene na vreme, taj ostaje u gradu!

Prethodni članakSvi za Čačak: Čačani su glasali za promenu vlasti
Sledeći članakAsfalt stigao na Dabića brdo u Gornjim Trbušanima

1 KOMENTAR

  1. Da me ne bi namamili? 4600? Da natrpamo još malo para u džepove onih što grade po planinama! Treba mi 200 eura da provedem popodne i veče sa porodicom na planini! Šta ću što moja deca imaju 14 i 15 godina? Da platim i za njih punu cenu, koja je i tako već prevelika. Evo moj predlog: ulaz na koncert 1000 dinara i obrok po osobi 1000 dinara uz besplatno piće…. Opet treba 100 eura sa gorivom…. Šta, nećete? Onda ništa…. Svirajte vlasnicima vikendica i apartmana! Pozdravite muzičare! Ja ostajem u gradu!!! Podelim svima po 50 eura i ne osećam se kao ovca!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here