Asfaltirano tri kilometra puta u Mojsinju, sledi priključenje na sistem “Rzav“

6
553

ČAČAK – U Mojsinju je završeno asfaltiranje nekoliko putnih pravaca, ukupne dužine oko tri kilometra.

Asfaltirana je glavna saobraćajnica u tom selu, koja prolazi pored osnovne škole i crkve, ali i nekoliko manjih deonica. Ukupna vrednost radova je oko 43 miliona dinara, koje je na inicijativu Grada Čačka obezbedila Vlada Republike Srbije, preko JP “Putevi Srbije“.

Meštani Mojsinja istakli su da su zadovoljni su novim asfaltom, ali i da sada očekuju i rešavanje vodosnabdevanja ovog sela, što je gradonačelnik Todorović i najavio kao sledeću fazu ulaganja u Mojsinje.

Rzavska voda je stigla u školu i crkvu, a za samo dva dana 34 domaćinstva su se prijavila za priključenje na vodosistem Rzav. Očekujem da će to učiniti svi meštani Mojsinja – naveo je Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPrvi veliki uspeh košarke u Čačku: Juniori Borca vicešampioni Jugoslavije 1951.
Sledeći članakMilić: Očekujem pobedu protiv Dinamika

6 KOMENTARA

  1. Milune za pocetak u Cacku ovo odgovorno tvrdim ima 7 km asbestne cevi na Rzavskom vodovodu resi to a ne da behatoniras svaki cosak jer tako vam dzepu odgovara..

  2. Svaka čast, ovo je za onu emisiju „nećete verovati“ da i u Mojsinju doće na red ovako nešto dobro da se uradi ,za svaku je pohvalu. Radovi izvedeni odlično , sada je na nama meštanima da te puteve koliko toliko čuvamo i održavamo ,mada čiso sumljam ,nije nas ništa koštalo ,teraj po starom .kukali smo za novim putem ,i bio je u nenormalno katastrofalnom stanju ,kad su počeli radovi nige nikoga , svakom nekom drugom više treba nego nama , juče se malo pokazasmo u boljem izdanju ,i počastismo i radnike i mi se malo proveselismo ,kao nekad kad smo bili pravi druželjubivi Mojsinjci. Brzo se zaborave i rupe i bare ,trebalo je malo barem nasuti puteve koji su služili kao alternativa sve ove godine ,a održavani su činimi se samo dobrom voljom i zalaganjem dobrih ljudi ,prvenstveno mislim na barnjački put .Nadam se da će nas ovi radovi ,a dugo ih ozbiljnih nije bilo ,postaći da verujemo jedni u druge ,da se više družimo dogovaramo i da pronaćemo najbolja rešenja da naše Mojsinje vratimo tamo gde je nekad bilo ,a svi znamo gde , to je u interesu svih nas a to možemo samo zajedno uz dogovor i poštovanje. Nismo mi toliko loši ,samo nema ko da nas hvali. 😉 Za naše Mojsinje👍👍👍

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here