Bežao od policije sa 2,58 promila alkohola u krvi

2
1634

ČAČAK, LUČANI – Pripadnici saobraćajne policije u Čačku isključili su iz saobraćaja tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom “folksvagen“ sa 2,58 promila alkohola u organizmu.

Vozač se prethodno oglušio o naređenje da se zaustavi u Lučanima, a policija ga je sustigla i zaustavila u Ulici jugoslovenske armije i utvrdila da vozi pod dejstvom alkohola.

Određeno mu je zadržavanje do 12 sati i protiv njega je zbog nasilničke vožnje podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Izvor: Morava info

Prethodni članakFudbalerke Borca najbolje kada je najpotrebnije
Sledeći članakKompanija “Endava“ u NTP Čačak, predavanje o CSS 3D programiranju

2 KOMENTARA

  1. Nekada u Sovjetskom Savezu kad pijan pravi probleme, uhapse ga, operu i ispeglaju mu stvari, nahrane… A onda mu ispostave račun kao da je boravio u naj skupljem hotelu. Pedagoški do bola. Inače pijanim sa preko 2 promila, nasilnička vožnja,…treba trajno oduzimati vozila i vozačke, da ne bi ponavljali prekršaje.

  2. Lepo reče pre neki dan komentator da treba da se oduzmu kola na neko vreme. A pijanduru pustiti neka radi šta hoće dok se sam ne otrezni. I opameti, ako može. Ovako ih tetošemo o trošku države.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here