Bisenić: Došao je kraj opštoj apatiji, rezultati referenduma su to pokazali!

13
5217

ČAČAK – Rezultati referenduma pokazali su duboku podeljenost društva u Srbiji i predstavljaju upozoravajući signal upućen SNS-u pred aprilske izbore, izjavio je lider GG “Čačak je naš“ Dragan Bisenić.

On je ocenio da je očigledno da “dosadašnji način dirigovanja javnim mnjenjem“ više ne funkcioniše.

Najveći greh vlasti je što je odluku o ovako bitnom pitanju prepustila stranačkoj mašineriji i oprobanom izbornom receptu izvođenja ljudi, a ne iniciranjem stvarnog dijaloga koji bi ovu problematiku približio širem krugu građana, jer se ipak radi o jednom od stubova države što sudstvo i jeste. Ipak preovlađujući utisak je da postoji nada da je opštoj apatiji kraj, a kao najbolji primer toga nije pobeda opcije NE u Beogradu, već pobeda na malim izbornim mestima kao što je moje. Zahvaljujemo se svim građanima koji su shvatili važnost današnje odluke, a posebno onima koji su vođeni preporukama GG “Čačak je naš“ doneli svoj sud – naveo je u pisanoj izjavi Bisenić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakObradović: Republička izborna komisija pokušava da lažira rezultate referenduma
Sledeći članakIzgoreo etno-restoran u Mrčajevcima

13 KOMENTARA

  1. Krenuli su botovi da se brane napadom, cuj lopov. Ovaj covek nije bio na vlasti, da bi ga nazvali lopovom. Jako smesno i jadno sta pisete. Ovo je jedina prava opozicija u nasem gradu!!!!!

  2. i ponovo smo taoci 15 do 18 procenata birackog tela

    referendum je poptuno obesmisljen kao institut, kao i sve normalno u ovj kvazi drzavi

    nadajmo se ne zadugo

  3. Ovo je bruka da ne može biti veća. Toliko krade, toliko neregularnosti, a sve kao da je bilo bez ijednog problema. Sramota da ne može veća.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here