Bisenić: Kome će se obiti o glavu ishitreno forsiranje radova u Ulici župana Stracimira?

14
2582

ČAČAK – Jedan od lidera koalicije “Srbija protiv nasilja“ u Čačku Dragan Bisenić oglasio se saopštenjem za javnost povodom početka rekonstrukcije Ulice župana Stracimira.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Ishitreno forsiranje radova u Ulici župana Stracimira zarad lokalnih izbora, a bez prethodne pripreme, će se obiti o glavu vladajućoj većini, ali će najveću cenu platiti građani.

Ovako veliki projekat koji suštinski menja cirkulaciju saobraćaja u gradu je morao biti praćen kroz adekvatnu pripremu budućih trasa koje će preuzeti saobraćajne tokove, izmenu linija gradskog prevoza i izgradnju zatvorenog parkirališta. Završetak Sinđelićeve ulice i otvaranje autobuskih linija preko Nemanjine ulice prema Aveniji i Slobodi, uz izgradnju parkinga kod taksi stanice, trebalo je da budu ključni preduslovi pre ulaska u ovu avanturu.

Ovako nam ostaje samo da verujemo na reč gradonačelniku da neće biti gužvi i da se setimo te izjave svaki put kada budemo deo beskonačne kolone na jednom od kružnih tokova.

Prethodni članakVeliki jubilej HE “Morava“: Hidroelektrane “Ovčar Banja“ i “Međuvršje“ pioniri hidro-sektora u Srbiji
Sledeći članakKuda za vikend u Čačku? Rokenrol koncerti i nastupi di-džejeva

14 KOMENTARA

 1. Ja sam ovde taksativno pročitao predlog šta treba raditi i meni je to potpuno logično.. Bravo Biseniću. Pokazujete kako opozicija treba da kritikuje vlast. Argumenti i jasni predlozi.

  • Jos malo, kako kazu neki.
   Sve je vise opozicionara, ili ti onih koji su protiv ne SNS i Vucica, nego protiv odredjenih ljudi.
   Nema vise aktivista, nema vise ljudi koji hoce da se bave sa bilo cim, jer je sve laz i farsa. Obecanja, obecanja i tako u nedogled

   Inace, ovo je sjajna stvar za Cacak, jer jedino tu Milun nesto i radi i ima neke ideje

 2. Polako. Setite se ovog teksta kad budete u koloni kod pijaca…a radovi se otegnu. U Zemunu su 150m radili celu godinu, ili dve, nisam siguran…
  A ovo ce se nama obiti o glavu kad budemo prepravljali sve ponovo za dve godine, o nasem trosku…

 3. Bisenic lider? Nemojte nas zaj…vati. Ne moze svak da bude lider, vodja. Ne lici mu. Njanjav je. Nijednu inicijativu nismo culi sem kad se nesto radi on se javlja. Obicno kontra. Biske, Biske nije to politika.

  • Inicijativa je kad si vlast, kad si opozicija kritikuješ loše stvari koje pozicija radi. Niko se iz opozicije ne nudi da bude lider! Dosta nam je Mesija i gospodara !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here