Bisenić: Propuštena prilika da se u budžet uvrste sredstva za subvencionisanje zamene stolarije u domaćinstvima

8
599

ČAČAK – Odbornik Grupe građana “Čačak je naš“ Dragan Bisenić ocenio je kao veoma lošu okolnost to što u rebalansu gradskog budžeta nisu opredeljena sredstva za zamenu stolarije i izolaciju u domaćinstvima.

On je pred početak skupštinskog zasedanja rekao da je propuštena prilika da se ispravi greška kojom su Čačani ostali uskraćeni za subvencije za zamenu stolarije, izolaciju i zamenu ložišta.

Tu mogućnost imali su građani u najvećem broju lokalnih samouprava u Srbiji. Međutim, naše službe nisu odradile posao prošli put, s obzirom da je dokumentacija bila nepotpuna, pa samim tim i odbačena. Ono što toj dokumentaciji zaista nedostaje je upravo odluka skupštine o opredeljenim sredstvima, kao i odluka da ulazimo i podržavamo takav projekat. Danas je bila prilika da to ispravimo donošenjem rebalansa, stavljanjem te tačke na dnevni red mi smo mogli da uđemo pre zime u proceduru kako bi i naši građani imali mogućnost da dobiju subvencije – rekao je Bisenić.

On je ocenio da su pojedine stavke u budžetu “prenaduvane“, a posebno se osvrnuo i na tačku dnevnog reda koja se odnosi na povećanje plata gradskim funkcionerima.

Mislim da je u situaciji u kojoj živi običan čovek nekulturno i neprimereno da se o tome raspravlja na današnjem zasedanju – naveo je Bisenić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKrstić: Industrijska zona za domaću privredu do kraja sledeće godine
Sledeći članakKorona odnela još tri života, u bolnici dva deteta i dve trudnice oboleli od kovida

8 KOMENTARA

  1. E zabole njega ona stvar za moj ptozor. Da mu ne treba neki politički glas ne bi ga nigde bio kao i ostalih. Pa ko još brine o građanstvu? Niko bre.

    • Kako mislis da se nesto promeni?Naravno da se bori za glas ,a taj glas je sansa da se menja nesto u ovom gradu.Koliko viodm jedini on i njegova Grupa gradjana nesto radi u cacanskom parlamentu,SNS ima svoju masineriju sendvicara , on koliko primecujem se bori za glas svih onih koji ne izlaze na izbore(medju njima i ja) ,a njih je najvise i velika su pretnja SNS-u.Vreme je da se bidimo iz ovog politickog sna

  2. Možeš Biseniću da pričaš do sutra kad nema ko da čuje. Nesposobni i nestručni su sve zauzeli i ne mogu ni nacrtane ovce da čuvaju.

  3. Evo ga Biske, čovek sveznalica. Samo da mu kažem, ne brine se ti Biske za nas. Ti si verovatno svoje zamenio, a ovaj tvoj komentar je čista demagogija. O ovoj temi i ja mogu da pričam 24 časa i da ništa ne kažem. Radite poslove u koje se razumete, gospodo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here