Bivši igrač i trener Borca vraća se na mesto velikog uspeha?

2
1014

ČAČAK – Kao igrač značajan trag ostavio je u Borcu, Crvenoj zvezdi, Vojvodini, Slobodi, Švedskoj i SAD. Sa puno uspeha obavljao je trenerski posao u mnogobrojnim ekipama i zemljama. Pomenućemo Borac, Slobodu, Železnik, Zvezdu, Vojvodinu, ali i rad u Alžiru, Kataru, Saudijskoj Arabiji… Ipak, utisak je da je Milovan Rajevac najveći trag ostavio kao selektor Gane koju je doveo u četvrtfinale Mundijala 2010. godine. Takođe, pre deset godina i do finala Afričkog kupa nacija.

Ljubav Gane i Mikija Rajevca je obostrana što se potvrdilo u razgovoru za tamošnji radio koji je preneo portal GhanaWeb.

Naravno, zainteresovan sam, ukoliko mi se pruži prilika, da opet predvodim nacionalni tim Gane. Biće vrlo teško odbiti ponudu zbog mojih osećanja prema ljudima u Gani – kazao je Rajevac u razgovoru za Kumasi FM.

Poznati trener je dodao da je uživao u produktivnoj dvogodišnjoj čaroliji sa “Crnim zvezdama” u periodu od 2008. do 2010. godine.

Gana je moja druga zemlja i uspeh koji sam postigao i kako sam se osećao ne mogu se uporediti ni sa čim iz moje trenerske karijere. Još uvek imam mnogo prijatelja sa kojima sam u kontaktu. Svi u Fudbalskom savezu Gane (GFA), mediji i moj tehnički tim doprineli su mom uspehu. Bio je to kolektivni uspeh. Posetiću Ganu u budućnosti, bar kao turista, a možda i da bih razgovarao o profesionalnom angažmanu – zaključio je Rajevac.

Selektorsko mesto u Gani Rajevac je napustio nakon što nije produžio ugovor, a potom je vodio saudijski Al – Ahli. Srpski trener je radio u Kataru, Alžiru i na Tajlandu. Dani koji dolaze pokazaće da li će se obnoviti saradnja Fudbalskog saveza Gane i nekadašnjeg selektora.

Izvor: Mozzart Sport/Đ. M.

Prethodni članak“Autoprevoz“ otvorio nove linije u međugradskom saobraćaju
Sledeći članakNa autoputu kod Takova vozio 231 km/h

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here