Čačanski srednjoškolci od ponedeljka svakodnevno idu u školu

2
642

ČAČAK – Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola doneo je odluku da se drugi model organizacije obrazovno-vaspitnog rada, odnosno kombinovana nastava od ponedeljka, 18. oktobra 2021. godine primenjuje samo u srednjim školama na teritoriji tri lokalne samouprave: Beograd, Vrnjačka Banja i Šabac.

To znači da će se u svim ostalim osnovnim i srednjim školama u Srbiji primenjicvati prvi model organizacije obrazovno-vaspitnog rada, koji podrazumeva neposrednu nastavu u školama.

To znači da će čačanski srednjoškolci od ponedeljka svakodnevno ići u školu, a ne svaki drugi dan kao što je bio slučaj u protekle četiri nedelje.

Prema podacima iz nadzora preuzetim iz elektronskog sistema „Servis javnog zdravlja“ koje je Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dostavio Institut za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut“ u nedelji od 7. oktobra do 13. oktobra 2021. godine broj obolele dece školskog uzrasta od 6 do 18 godina je bio 3.442 (0.45%) obolelih.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNe menjaju se korona brojke u Moravičkom okrugu, i dalje 30 odsto novozaraženih
Sledeći članakNTP Čačak na Svetskoj izložbi “Expo 2020“ u Dubaiju

2 KOMENTARA

  1. Ništa to ne važi, dok Adžo ne potvrdi. On najbolje zna kad da se ide a kad da se ne ide. Kao da čitam: za njega i njegovu bratiju bi bilo najbolje da deca ne idu u školu. Ali da oni uvek primaju platei l da im se ispunjavaju svi zahtevi. Jer oni su prosvetari.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here