Dobra dinamika radova na izgradnji zatvorenog bazena u Milanovcu, otvaranje sledećeg januara

3
1083

GORNJI MILANOVAC – Radovi na izgradnji zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu su u toku i teku planiranom dinamikom, saopštio je predsednik opštine Dejan Kovačević.

Radnici su od novembra svakodnevno su na gradilištu i uprkos zimskim vremenskim uslovima nisu prekidali posao. Trenutno se radi na stabilizaciji samog objekta.

Ovo je najveća investicija iz budžeta opštine Gornji Milanovac koju trenutno radimo, a njena vrednost je oko 600 miliona dinara sa PDV-om. Ono što moram da istaknem jeste da su izvođači jako dobri, da sam posebno ponosan na to što smo napravili saradnju sa kompanijom “Jadran“, jer sve što je do sada planirano je i urađeno. Sve što je ugovoreno će biti ispoštovano u zadatim rokovima, a rok za otvaranje ovog bazena je 3. januar 2024. godine – rekao je Kovačević.

Predsednik je izrazio zadovoljstvo činjenicom da će Gornji Milanovac uskoro imati jedan ovakav objekat, koji će biti na raspolaganju svim njegovim stanovnicima, a pre svega, deci koja će tu naučiti da plivaju ili trenirati jedan od najzdravijih sportova.

Bazen će, kako je planirano, pored dela za plivanje imati i deo za relaksaciju, kao i restoran.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPočela zamena javne rasvete u Čačku, planirana ušteda od 100 miliona dinara godišnje
Sledeći članakPojedini fakulteti u Beogradu i Kragujevcu dižu školarine: Najveće najavljeno povećanje – 50.000 dinara

3 KOMENTARA

  1. Milun 3-4 godine priča o zatvorenom bazenu, pred prošle izbore srušili Montanu, kao kreću radovi i opet čekajući Godoa…
    Jedan mali Milanovac ima za primer stadion, zatvoreni bazen, halu…
    Mi majmuni ništa nismo napravili, živimo u svojim lažima!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here