Dr Mihailo Luković u petak ponovo preuzima rukovođenje Kriznim štabom u Čačku

7
3775

ČAČAK – Dr Mihailo Luković u petak će ponovo preuzeti rukovođenje Radnim timom za sprečavanje širenja epidemije koronavirusom na teritoriji Čačka, saznaje Morava info.

Dr Luković je proteklih desetak dana proveo na odmoru van Čačka, a kako saznajemo, vraća se u četvrtak.

Opšta je ocena da je dr Luković na početku prvog talasa zaraze dobro organizovao rad službi u Čačku, zbog čega u tom gradu, i pored ozbiljnog potencijala za eskalaciju širenja infekcije, nije bilo dramatičnih posledica.

Sednice Radnog tima, koji je zapravo neformalni Krizni štab za borbu protiv korone, nisu se održavale nakon potpunog jenjavanja epidemije u Čačku. Prva sednica održana je u subotu kada je broj novoinficiranih iz dana u dan počeo da raste.

Prema nezvaničnim saznanjima Morave info, postoji mogućnost da grad Čačak u sredu, bez obzira na preporuke iz Beograda, uvede set restriktivnih mera na svojoj teritoriji, koje bi se pre svega odnosile na ograničavanja javnih okupljanja i dužine rada ugostiteljskih objekata.

Izvor: Morava info

Prethodni članakFSS isplaćuje pomoć od po 500 evra fudbalerima koji su štrajkovali glađu
Sledeći članakRazmatra se da nastava od 1. septembra bude onlajn

7 KOMENTARA

  1. Opste poznato da Dom Zdravlja nema vise PCR testova,samo brze testove rade..COVID ambulanta postavljena na ulaz hitne pomoci,samo covek sa prosekom 6.9 iz Medicine moze tako nesto da smisli..Neka nam je Bog u pomoci

    • prosek nije bitna, to je nacin izlaganja gradiva. Ali to ne znaci da on manje zna nego onaj sto je sve naucio napamet i lepo ispricao. Da ste studirali ne bi ovako nesto napisali.

  2. Sve ove cifre koje daju slobodno pomnožite sa 10, ako ne i 20, imajući u vidu koliko i kako testiraju i obrađuju! Uostalom, sami su dali podatak da 6.4% ljudi ima antitela, što je oko 400.000 građana Srbije, pa uporedite to sa zvaničnim statistikama!

  3. Džaba vam je pranje savesti, mere su vam nikakve, a narod ste policijskim časom doveli do toga da sad bez vojske na ulicama neće niko ozbiljno shvatiti opasnost. Čast izuzecima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here