Dr Nestorović nosilac liste za parlamentarne izbore, profesor Ševarlić kandidat za predsednika

4
1654

Pulmolog Branimir Nestorović na predstojećim izborima biće nosilac liste “Profesor dr Branimir Nestorović – Snaga sabornosti naroda Srbije“ na lokalnim, republičkim i predsedničkim izborima, saopštio je predsednik Reformističke stranke Nenad Janković.

Za gradonačelnika Beograda je, u ime te opcije, kandidovan Alek Račić, dok je za predsednika Srbije predložen profesor Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu i predsednik “Društva srpskih domaćina“ Miladin Ševarlić.

Ševrlić je ranije bio poslanik u Skupštini Srbije ispred DSS i Dveri, ali kao samostalni nosilac liste.

U koaliciji sa nama su i Novo udruženje penzionera Srbije, na čelu sa penzionisanim pukovnikom Vojske Jugoslavije Aleksandrom Mihailovićem, Društvo srpskih domaćina, Udruženje poljoprivrednika Srbije, Reformistička stranka, Udruženje Nova demokratija-Pokret za Srbiju, Ekološki savez Srbije, Udruženje beskućnika Srbije, kao i predstavnik nacionalne manjine Bela Molnar – navedeno je u saopštenju.

Izvor: FoNet

Prethodni članakPrimarijus dr Dejan Dabić novi v.d. direktor Opšte bolnice u Čačku
Sledeći članakGoriva ima dovoljno, nema mesta panici i pravljenju zaliha

4 KOMENTARA

  1. Veće smejurije od ovih izbora biti neće. Pa svaka šuša se PRIJAVILA ZA NEKU POZICIJU.. Ne odnosi se na dr. NESTOROVIĆ. Dok ovo pišem preko tv izlaze neki likovi. Budi BOG s nama. Ko će ih popamtiti.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here