Dr Roganović: Da li nas očekuju restrikcije struje kao u najmračnijim devedesetim godinama?

13
1188

ČAČAK – Predsednik Gradske organizacije Dveri i novi član Predsedništva te stranke dr Milan Roganović oglasio se saopštenjem povodom kolapsa energetskog sistema nakon što je pao prvi sneg.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Dovoljno je bilo da padne prvi jači sneg u Srbiji pa da se pokaže nespremnost državnog preduzeća za snabdevanje električnom energijom (EPS) da u zimskom periodu stabilno isporučuje struju svim potrošačima. Brojna mesta u zapadnoj Srbiji su ostala bez struje, a veliki deo TE ,,Nikola Tesla” zbog nedostatka energenata nije funkcionisao. Partijski kadrovi SNS na direktorskim mestima u EPS još jednom su pokazali nekompetentnost u rukovođenju ovim strateški važnim preduzećem i neadekvatnim remontima i pripremama postrojenja za normalan rad u zimskim uslovima. Zbog toga se s pravom možemo pitati da li nas tokom zime očekuju restrikcije struje kao u najmračnijim devedesetim godinama prošlog veka.

Istovremeno se sličan javašluk i potpuna nespremnost za rad u zimskim uslovima ispoljio, a da kalendarski zima još nije ni počela, i u neadekvatnom radu ili, bolje reći, neradu javnih komunalnih i putarskih preduzeća koja su se pokazala nesposobnim da održavaju saobraćajnu infrastrukturu u nastupajućim zimskim uslovima. Dugogodišnja partijska zapošljavanja nekompetentnih kadrova SNS naročito u državnim i javnim preduzećima uticali su da se, po ko zna koji put, iskaže nespremnost tih preduzeća da obavljaju jednu od osnovnih delatnosti zbog kojih i postoje- održavanje saobraćajne infrastrukture u zimskim uslovima. Više se ni kroz šalu ne može reći da ih je ,,iznenadio sneg usred zime”, jer ovo postaje praksa koja može u saobraćajnim nezgodama na neodržavanim putevima odnositi ljudske živote ili prouzrokovati invalidnost.

Partijsko, kumovsko i rođačko zapošljavanje, kupovina diploma, nameštanje tendera samo su mali deo kriminalnih radnji režima koje vode urušavanju celokupnog sitema države, prožimaju sve pore ovoga društva, a javna preduzeća, finansirana novcem svih nas poreskih obveznika, tretira kao privatno vlasništvo. Ovo više nije prosto političko pitanje. Ovo postaje opasno ugrožavanje zdravlja i bezbednosti građana Srbije i takvom nemaru i brojnim zloupotrebama mora doći kraj.

Zbog toga poštovani građani Srbije, poštovani sugrađani, nemojte dozvoliti da vas ugrožava nekompetentnost, nestručnost i kriminal prisutan u vladajućem SNS režimu, već izađite na izbore i vašim glasom ga promenite. Nemojte pred sobom i drugima tražiti opravdanje u smislu da nemate za koga drugog da glaste, ili da su svi isti. To nije tačno.

Na predstojećim izborima u aprilu imate za koga da glaste, za novoformirani Patriotski blok okupnjen oko Srpskog pokreta Dveri i predsedničkog kandidata gospodina Boška Obradovića. Vaš glas je glas za nove, čestite, poštene ljude koji nikada nisu bili u vlasti, nemaju iza sebe afere, glas za dokazane rodoljube. Vaš glas Patriotskom bloku je glas za bezbednost svih građana, za promenu korumpiranog političkog sistema jednim novim koji će običnog čoveka i porodicu staviti u centar svih političkih i društvenih zbivanja, koji će iskoreniti korupciju i kriminal, za sistem koji će svakome omogućiti da dostojanstveno živi od svoga rada, u zdravoj životnoj sredini, u suverenoj zemlji jake domaće privrede i poljoprivrede, organizovanog i odgovornog zdravstvenog sistema i srećnih i zadovoljnih ljudi.

Prim. Dr Milan Roganović, predsednik GrO Dveri Čačak i član Predsedništva Srpskog pokreta Dveri

Prethodni članakOd 10.400 potrošača u Dragačevu, već četvrti dan bez struje njih 6.000
Sledeći članakVozio pod dejstvom marihuane, metadona i amfetamina, uhvaćen u centru Čačka

13 KOMENTARA

  1. Niko nije otvorio oči građanima u Srbiji kao Boško i Dveri. Pokazali su kako se kralo na izborima, na šta liči skupštinska većina Vučića i njegovih trabanata, da se Pino prodao Vučiću , kako su se otimali glasovi u Lučanima i Medveđi, da Vučić upravlja RTSom, da je vlast ogrezla u kriminalu i korupciji. Trideset godina vlasti nisu ispunjavale predizborna obećanja, ali su se bogatile. Na narednim izborima treba glasati borce za narod i državu Dveri i Boška Obradovića.

  2. Stojan je i u skoli bio temeljan, tako da verujem da je ED ucinila i cini sve da snabdevanje bude dobro. O njemu kao SNS kadru je glupo pricati. Suvise dugo je u ED da bio bio SNS kadar. Uostalom, Miki, generacija ste, pa odi do njega i informisi se o situaciji.

    • I tog Stojana treba da zamene. Ako si ditekyor radi nesto za firmu. Idi za Beograd, svake nedelje, moli za pare, za dta stignes samo da nesto popravis, napravis.
      Kada ce nove bandere, trafo stanice itd. Vreme je da taj Sojan leti, ko ga i gura da mi je znati. EPS Cacak ne mrda iz mesta, smenjujte tog Sojana, dosta vise.

  3. Budi miran doktore, neće biti restrikcije. Ne plaši narod. To ne priliči jednom doktoru. I da bi bilo tii bi trebao, kao doktor sa etikom, da ublažiš malo, da potešiš narod. A ti kao pravi pravcati političar, dverjani, pališ vatru. Žalosno i bruka doktore. Ne persiram ti, nemam respekt prema tebi kao doktoru. Jer si sad političar.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here